Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira adquirix dos bicicletes elèctriques

Ja són quatre les bicicletes elèctriques, a disposició del personal d’este ajuntament per als desplaçaments dins del casc urbà al llarg de la seua jornada laboral


 
._000515

L’Ajuntament d’Alzira ha ampliat el servei de bicicletes municipals per als treballadors i treballadores de l’Administració, amb l’adquisició de dos noves bicicletes. D’esta manera es continua la política de protecció del medi ambient i de foment de les pràctiques saludables per al nostre entorn.

A hores d’ara, ja són quatre les bicicletes elèctriques, a disposició del personal d’este ajuntament per als desplaçaments dins del casc urbà al llarg de la seua jornada laboral. Amb esta pràctica es facilita la mobilitat sostenible dins del poble, i al mateix temps es reduïx l’ús de vehicles de motor i per tant més contaminants.

Amb este mateix objectiu, un dels primers canvis de l’actual equip de govern va ser la incorporació de les dos primeres bicicletes elèctriques i la mesura va estar molt ben acollida pels usuaris.

L’Ajuntament pretén potenciar estos vehicles no contaminants, per tal de reduir els costos mediambientals, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i així guanyar en un entorn més saludable.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000260
 
.-000228


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Justito - 03/11/2017
Yo también quiero una bici eléctrica soy jubilado y también la necesito, menudos caras duras los del Ayuntamiento, gastándose el dinero de los ciudadanos.
Veí - 03/11/2017
Això és, que no es cansen molt, no siga cosa que acaben escaldats
Pepe - 04/11/2017
Justito, ¡¡cómo haces honor a tu pseudónimo!! No te das cuenta que con un pequeño gasto como ése, se ahorra en transporte en moto o en coche como hacía vuestra alcaldesa hasta para ir a C... El mateix comentari servix per a Veí. Saps els diners que s'han estalviat esos anys per eixe xicotet gest? A més de donar exemple a la ciutadania que un altre tipus de transport és possible i més en una ciutat plana com la nostra.
Abans, que l'alcaldessa tinguera xofer i cotxe a disposició les 24 hores del dia tenia un important cost. Això no ho criticàveu? És més fàcil criticar la compra de dos bicis que s'amortitzarà el cost en no res.
Juanes - 04/11/2017
Eso esta de categoría, para que algunos tengan más tiempo para ir a su casa a almorzar
Ouera - 04/11/2017
Sentaets i que pedalegen el mínim, no siga cosa que acaben escaldats alguna part important del cos.
Pepe, en quin moment s'ha parlat del cotxe de l'alcaldessa? Cosa que, per cert, em pareix detestable que el contribuent haguera de pagar eixe privilegi.
Però el dubte és, quins treballadors i per a què ocasions s'utilitzaran estes bicicletes? I el més important, quin és el seu preu? O açò és el mateix que el mig faller que no sabem si són 27.000 euros, 30.000 o passa eixa quantitat? A veure si eixirà més cara una bicicleta d'estes que una Yamaha. Del que pot costar no dius res, o tu has vist factures?
Alzirenya - 04/11/2017
Quina VERGONYA amb la quantitat de coses que hi per a fer... A vore quan es netegen els contenidors... Fa messos que tenen la mateixa merda però els alzirenys seguim pagant impostos... Les bicicletes no són necessàries...
Dolordecabeza - 04/11/2017
Pepe el ahorro en coche según tú, se lo gasta la emperatriz en el medio año fallero. Cambia el tono que ya no cuela..... Evidentemente entiendo que intentes justificar lo injustificable, pero no es serio que mees fuera del tiesto
Justito - 04/11/2017
Que lastima de tripartito gastando el dinero de todos con la mierda que hay en Alzira, bueno me refiero a contenedores y calles sucias, lo mejor que pueden hacer es comprar bicis para todos y todas como dicen los ignorantes, Lo dicho yo quiero también una bici.
Altruista - 04/11/2017
Pepe :
has visto por casualidad....COMO ESTÁN LOS BARRANCOS?
pendientes d un dia d fuertes lluvias...
Como dice Alzirenya...
contenedores q dan verdadero "ASCO"
y un sin fin más d cosas pendientes,importantísimas por solucionar.
Pero claro......las bicicletas electricas..son prioridad para los ilustres q nos dirigen esta ciudad.
Por cierto.....a ver si avisais a el señor Alcalde,q no circule en bici por la calle hort dels frares.
Muchas gracias
Duda - 04/11/2017
Altruista, tú que das a entender que lo has visto o lo ves, ¿por qué no se lo has dicho o se lo dices? Gracias.
Juan - 05/11/2017
El tema no es bicicletas si, bicicletas no.¿El susodicho personal que utilizará las bicicletas no tiene bicicleta?. Si usan su bicicleta el gasto es cero para el contribuyente. Y otra cosa, ¿bicicleta eléctrica?, que ¿la normal a pedales no vale?. Normal = 150 euros, eléctrica=650 euros, la de pedales se amortizará aún más pronto. Por favor elecciones ya.
Malèfica - 08/11/2017
Anem a veure, "ESPAÑOLISTOS", hi ha que saber comptar... anem a fer un resum:

Govern del PP:
-Funcionari, xofer , : 61.606 euros anuals
-Manteniment vehicle: 3.000 euros.
-Combustible: 3.000 euros.
- Assegurança: 900 euros.

GASTO TOTAL ANUAL: 68.506 euros.
Tot açó multiplicat per 12 anys de goverm del PP: 822.072 EUROS
Ara que ja us he ensenyat a comptar, us toca a vosaltres fer-ho amb el gasto de 4 bicicletes.
Maria - 08/11/2017
No creus que t'has passat amb els números?,colló cobra mes un funcionari que el alcalde!!
Martes - 08/11/2017
¿Qué personal usará las bicicletas?
¿Por qué unos tendrán bicicleta y otros no?
Y a los que no les toque bicicleta, ¿les pagará el Ayuntamiento las zapatillas para que puedan ir a trabajar? Porque la suela también se gasta.
Los que usen las bicicletas, ¿se harán cargo de su mantenimiento? Por poco que sea es algo que sale del dinero de todos.

Malèfica, ¿justificamos que alguien, en general, sea un sinvergüenza para serlo nosotros mismos?
Altruista - 08/11/2017
Maléfica......
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA.....haces honor a tu nombre jajajajajjajaj....
ahora q ya nos has enseñado a contar....
Aprende bien la gramática valenciana.
Un saludo
Cotillad que sois - 09/11/2017
No s'ha passat, noo... Malèfica te raó. Bastidas s'estacava més de 70.000€ a l'any...més que un president de govern. I el Xofer/segureta, eixa cifra en 14 pagues a l'any. Hi ha que llegir,...Ainsss.... a més..podeu entrar a la web de l'ajuntament i consultar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal