Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Concentració en senyal de rebuig per l’assassinat de la menuda de 2 anys a Alzira

Diego Gómez ha manifestat que els Serveis Socials municipals no tenien constància de cap denúncia per maltractament


 

 

La plaça del Carbó, enfront de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha omplit este migdia d’alzirenys i alzirenyes que s’han concentrat en senyal de rebuig a la violència.  En la vesprada d’ahir un home va degollar a Alzira la seua filla de dos anys i posteriorment es va llançar per la finestra de sa casa des d’un segon pis. L’home, que va resultar ferit lleu, va ser traslladat a la comissaria de policia.

A la concentració han acudit els membres de la corporació, el secretari autonòmic d’Inclusió i l’Agència Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibáñez, la directora general de la Infància, Rosa Molero,  la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such i el diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Ricardo Sixto.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que els Serveis Socials municipals no tenien constància de cap denúncia per maltractament. Des del moment que es va conèixer la notícia es va intentar contactar sense èxit amb la família i ha sigut després de la concentració, on han acudit representants de la família, quan s’ha pogut mantindre una reunió amb la tia de la menuda.

L’alcalde i els representants del govern valencià s’han posat a disposició de la família per tal d’ajudar en estos moments en tot allò que puguen necessitar.

 
TEXT DE CONDEMNA

Davant la barbàrie ocorreguda ahir a la vesprada a la nostra ciutat, en la qual un pare ha acabat amb la vida de la seua filla de dos anys, l’Ajuntament d’Alzira i el nostre poble, immers en la més profunda desolació, vol transmetre el seu suport i fortalesa per a afrontar estos moments tan dolorosos als seus familiars, i al mateix temps traslladar-los el nostre més sentit condol.

La violència masclista constituïx un dels problemes més greus de la nostra societat i un dels grans obstacles per al progrés i desenrotllament integral de les dones i de la nostra ciutadania. D'ací la necessitat que tots prenguem consciència de la importància de combatre-la per a contribuir a eradicar-la. La batalla contra la violència de gènere és la lluita per la igualtat i la no-discriminació, en la qual no cap ni tolerància, ni excuses, ni actituds condescendents. Cal denúncies efectives i reals contra la indefensió de les dones i dels seus fills i filles.

El progrés de les nostres ciutats mai serà complet si es continuen produint fenòmens de violència familiar que impedixen el desenrotllament i l'avanç social. L'Ajuntament d'Alzira, en coordinació amb el nostre govern i donant suport al Pacte contra la Violència de Gènere vol demanar hui en veu alta i rotunda el suport i col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes per eradicar esta greu plaga social.

Des de l'Ajuntament d'Alzira, des de la nostra ciutat acollidora ara dolguda i trista, fem una crida a tota la ciutadania del nostre País perquè, junts, afrontem este greu problema social, manifestant el nostre rebuig davant de qualsevol actitud violenta contra les dones i contra els seus fills i filles; i donem suport a totes aquelles accions de sensibilització, preventives, educatives, legislatives o judicials encaminades a garantir una vida plena i digna per a les dones i les seus criatures.

Prou. Mai més. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

  


 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralSucesos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Duda - 13/11/2017
Siempre, en este tipo de actos, me hago la misma pregunta, ¿por qué los políticos tienen que esar separados del resto del pueblo (vulgo, chusma o como se le quiera llamar)? ¿No dicen que el ayuntamiento es de todos?
Pepe - 14/11/2017
Quines coses té la vida que el dia que hi havia un acte desgraciadament multitudinari, la senyora Diputada en Corts Sí podia estar en primera fila i ben centradeta perquè la veieren tots. Menys mal que ja coneguem la seua falsedat!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal