Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El Nou Bàsquet Alzira presenta a l'afició els seus equips per a la temporada 2017-2018

En l’acte, a més, se lliuraren els premis a l’esforç, compromís i esportivitat


 

._000516
._000500

Davant el nombrós públic que omplia les graderies del històric pavelló Pérez Puig, el Nou Bàsquet Alzira va realitzar el passat diumenge 12 de novembre la presentació dels seus equips per a la temporada. Els jugadors i jugadores dels seus 14 equips des de categoria Pre-Benjamí fins a Sénior van rebre les ovacions dels familiars i aficionats que allí se congregaren. Com a novetats respecte a la temporada anterior destacar la formació de l’equip Infantil Femení i d’un segon equip Sènior que debuta enguany en 2ª Zonal, a més de l’equip de veterans format per ex-jugadors del club.

En l’acte se lliuraren els premis a l’esforç, compromís i esportivitat a un jugador de cada equip de la temporada passada. Com ja és tradicional se va aprofitar per fer un reconeixement als jugadors que la temporada anterior compliren 10 anys en el club, sent enguany el torn per a Yeraith Recio, Josep Sanjuan i Ferran Andrés. També va haver una menció especial per als jugadors i cos tècnic de l’equip Sénior Masculí que la temporada passada va aconseguir l’ascens a Preferent.

Igualment se va retre un emotiu homenatge a Pepe Borrull i Fran Pérez “Villa” vinculats al bàsquet alzireny des de mitjans dels anys 80 i que després de una llarga trajectòria com a jugadors continuen exercint com a entrenadors i formen ja part de l’historia del N.B. Alzira. Pepe Borrull és també en l’actualitat el Director Esportiu del club.

A l’acte van assistir la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, i l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, que en el seu parlament va animar a tots els xiquets i joves alzirenys a practicar esport i de manera especial, jugar a bàsquet.

 
Nou Bàsquet Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 


.-000048
 .-000006

.-000291
.-000342 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal