Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Centre de Participació Ciutadana es suma a la lluita de l’eliminació de la violència de gènere amb una concentració a l’Alquerieta

L’acte ha consistit en la lectura d’un manifest junt al puzle anomenat “transformem les relacions”


 

 .-000271

La regidora de Serveis Socials i Politiques d’Igualtat Marina Mir ha estat acompanyada pels agents de Salut Comunitària que estan formant-se mitjançant el Projecte Riu d’aquesta edició, en la que han format part diferents grups en els actes commemoratius del 25 de novembre al barri de l’Alquerieta d’Alzira: el de dones “Romi Eñaris” del barri de l’Alquerieta, que acompanya la línea de participació i convivència de la Fundació Cepaim; el membres de l’associació de veïns del barri de l’Alquerieta i la técnica d’Igualtat de la Regidoria de Serveis Socials i Politiques d’Igualtat Raquel José Chafer.

S’acorda fer conjuntament l’acte per sumar-se a la lluita de l’eliminació de la violència de gènere, que se commemora el 25 de novembre, ja que són moltes les dones de diferents edats que pateixen violència per part de la seua parella.

“Algunes formes de violència son evidents, com ara l’agressió o els insults, però també altres formes de violència passen a sovint desapercebudes com son les microviolencies o micromasclimes”, ens comenten des del Centre de Participació Ciutadana.

L’acte ha consistit en la lectura d’un manifest, en una lectura d’uns poemes que versen sobre la temàtica, mostrar missatges treballats a l’aula en els diferents grups, així com una reflexió conjunta sobre les idees i missatges que s’obtingueren en el puzle de les relacions que estava exposat.

Aquest puzle anomenat “transformem les relacions” es va realitzar amb el treball conjunt entre diferents grups formals de l’àmbit educatiu i social al parc del carrer Trafalgar, en el que qual es plasmaren idees sobre bon tracte i tracte dolent fent participar també al veïnat del propi barri.

 

El Centre de Participació Ciutadana

El Centre de Participació Ciutadana (CPC) esta adscrit a l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira, i es composa de 3 entitats socials: l’equip de professionals de l’àrea de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira adscrit al barri, el Projecte RIU de Salut Pública i Fisabio i la Fundació Cepaim.

E6D 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal