Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alzira Futbol Sala venç a Inmevassa en el últims minuts (2-0) i segueix líder

El conjunt local es va posar per davant vora el minut 37 per mitjà de Cris


 
._000479  
La competició en el grup XIV de la 3a categoria de futbol sala ja ha consumit un terç del seu recorregut en la present temporada. Deu jornades que li han donat a l’Alzira una vista privilegiada des del cim de la taula. Tot això gràcies a les 9 victòries que acumula, l’última d’elles davant L’Olleria, dissabte en el Palau d’Esports, on els de Braulio Correal guanyaren per 2-0.

La lluita fou igualada durant la gran part del transcurs, amb xicotets episodis de domini per part dels dos bàndols. Així i tot el marcador no es va moure fins als últims instants. Poc més de 37 minuts van haver d’esperar els aficionats per a veure el primer gol de la vesprada amb el segell de Cris.

La diana va embogir la graderia i fou el primer pas cap a una victòria que es certificà amb el 2-0 de Xusi, després d’un error visitant en l’atac de 5 ja en els últims segons. La victòria, que permet a l'Alzira seguir una setmana més amb la possessió del lideratge, es quedà a casa. Els de Correal visitaran el pròxim dissabte a l’Auto-Real, equip que es troba en la part baixa de la classificació.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

.-000228 
 
.-000367
 
 ._000492
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal