Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 10 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Nova maquinària per millorar la campanya de neteja de brutea ocasionada pels orins de gos


 

._000522

Davant les dificultats per tal d’eliminar taques i desperfectes ocasionats pels orins dels gossos, als cantons dels edificis de la nostra ciutat, la Regidoria de Gestió Urbanística junt amb l’empresa FCC, encarregada de les tasques de neteja, han incorporat nova maquinària, més potent i eficient per tal d’eliminar amb el menys temps possible les olors i taques als cantons dels edificis, ocasionades pels orins dels gossos.

Per poder portar un control de la neteja en tota la ciutat, s’ha dividit en nou zones. Recordem que el producte que està utilitzant-se per a eixa acció és un detergent que diluït amb aigua no ocasiona cap molèstia ni corrosió als materials dels edificis. Les tasques es basen a polvoritzar la zona afectada amb este detergent, deixar actuar i tornar a netejar amb aigua a pressió.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “estem contínuament treballant per millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes amb diferents accions, i en esta ocasió hem d’estar pendents, ja que per a alguns veïns i veïnes d’Alzira és incòmode transitar per diferents carrers per les olors i la mala imatge que donen les taques d’orí de gos.
“Com ja vaig dir en una altra ocasió, sembla un poc estrany que un simple pipí puga ocasionar tants desperfectes, però és així. Per això, des de la Regidoria de Gestió Urbanística continuem posant al carrer diverses campanyes per acabar amb les incomoditats que açò implica. Tot per intentar tindre Alzira neta, cuidada i amb una imatge de ciutat moderna, actual i sostenible”, assenyala Pascual. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000448 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ojo vizor - 11/12/2017
Menuda maquinaria más moderna para ensaladas gigantes última generación 4.0 al ciudadano le a costado ni un duro y las horas de los trabajadores tampoco sin gratis por que están contra dos para ese trabajo o para otros trabajos miremos bien cuanto cuesta limpiar la muerda de los dueños

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal