Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira amplia el número de ninxols del cementeri municipal amb una inversió de 321.000 euros

"Durant este any hem realitzat gran número de treballs perquè l’edifici i les instal·lacions del cementeri municipal estiguen en les millors condicions"


 

 .-000271

Al llarg de l’any 2017 s’han estat realitzant diverses actuacions, invertint en la millora de les instal•lacions del cementeri municipal, d’entre quals ha estat l’ampliació del número de nínxols repartits en dos blocs de quatre altures. El primer és la construcció d’un grup de 112 nínxols dobles, ubicats en la zona contemporània, amb el nom de “Pla de la Murta” i que consta de quatre façanes, dos d’estes principals, on cauen les boques de tots els nínxols amb la possible distribució: 28 nínxols dobles per 4 altures correspondria a 112 nínxols dobles equivalents a 224 inhumacions o restes.

El segon bloc consta de les mateixes característiques però amb la denominació “Grup Tallat Roig”.

Tots dos nous edificis s’han urbanitzat a la zona perimetral de l’edificació principal, connectant-la amb l’entorn ja urbanitzat, per facilitar així la seua accessibilitat i possibilitat d’ús, tot allò amb una inversió de 321.000 euros.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística també s’informa que s’ha realitzat la reparació d’altres nínxols que han quedat a la venda a un preu molt més econòmic.

Pel que fa a altres actuacions de millora, recordem que durant el present any s’han instal•lat càmeres de seguretat per tal d’evitar actes vandàlics i robatoris a l’edifici que donen més tranquil•litat a tots els visitants; també s’ha invertit en maquinària, material i útils per a realitzar tasques de manteniment en l’edifici, com també s’ha adquirit un nou portafèretres automàtic i està previst la millora de la il•luminació exterior amb nous fanals.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca que “durant este any hem realitzat gran número de treballs perquè l’edifici i les instal•lacions del cementeri municipal estiguen en les millors condicions. És important que un lloc com este reunisca una sèrie de comoditats i característiques que facen tranquil•la la visita de les persones als seus familiars difunts i està bé afavorir, de totes les maneres possibles, l’accés i manteniment de tot el que compon i pertany al cementeri d’Alzira. Per tant, l’Ajuntament continuarà realitzant tasques, obres i accions de manteniment necessàries per millorar les nostres instal•lacions”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 

 .-000006

.-000291
.-000342 
.-000331



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 14/12/2017
En lugar de nichos en el cementerio parece que estéis construyendo un rascacielos en el centro de Manhattan.
Veí - 14/12/2017
¡Che! Donen ganes de morir-se per provar un nitxo d'estos. Millor que un apartament en Ibiza i sense pagar hipoteca.
Duda - 14/12/2017
¿Aquí no hay foto de Pascual inaugurando los nichos (en plan promotor, que nadie piense mal)?
Joan V - 14/12/2017
Con tal de que no los pinten de colorines, con foto de Pascual incluida...
Pito - 14/12/2017
A la notícia li falta dir: "Nínxols en el cementeri d'Alzira, en un entorn immillorable i unes magnífiques vistes. Una vegada els prove no voldrà ressuscitar".
Pascual, quan deixes la política et veig dirigint les vendes en ACS. Yeeeeeeeeee.
remigio - 14/12/2017
Deben ser buenos para que duren toda la eternidad.
Secreto - 14/12/2017
"És important que un lloc com este reunisca una sèrie de comoditats i característiques que facen tranquil•la la visita de les persones als seus familiars difunts" Pues ya pueden ir adaptando los cuartos de baño y rebajando bordillos, que hay mucha gente que acude al cementerio en silla de ruedas y para llevarlos al baño es toda una odisea.
En esta nota de prensa ha faltado comunicar los precios, este es el único lugar donde los áticos son más baratos.
Duda - 14/12/2017
Muy buena pregunta Secreto.
Pascual, ¿a cuánto sale el m2 de nicho?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal