Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Demòcrates Valencians demana al Consell la construcció del Palau de Justícia d'Alzira

"Han passat molts mesos i pareix que esta promesa torna a ser incomplida amb el nou govern com ja va fer el PP durant els seus quasi vint anys de govern autonòmic"


 
._000500

Demòcrates Valencians (DV) denuncia l'incompliment de la Conselleria de Justícia respecte a la promesa de Gabriela Bravo d'aprovar en 2017 el projecte del Palau de Justícia d'Alzira.

“Si el Partit Popular no va complir amb esta infraestructura durant els seus anys de govern ,tampoc sembla que ara es materialitze esta inversió comarcal”, afirma l'advocat i cara visible de DV a Alzira, Carles Aranda.

El partit recorda que fa ara poc mes d'un any la consellera de Justícia Gabriela Bravo va visitar la ciutat anunciant el trasllat del Jutjat penal a la ciutat de València, per imperatiu legal, i davant l'insuficient suport municipal , prometé que per a 2017 estaria redactat i aprovat el projecte del nou Palau de Justícia per a la ciutat i la comarca en terrenys cedits per l'Ajuntament.

Aranda recorda que “han passat molts mesos i pareix que esta promesa torna a ser incomplida amb el nou govern com ja va fer el PP durant els seus quasi vint anys de govern autonòmic”.

Demòcrates lamenta que a pesar que Bravo va defensar en la seua visita que la construcció de la nova seu anava a acabar amb l'actual dispersió - els jutjats d'Alzira es repartixen per tres edificis - i era una prioritat per a l'actual Consell”, encara no s'ha posat cap pedra del nou centre.

El partit afirma que, és evident que aquell compromís de la Consellera Gabriela Bravo tractava de desviar l’atenció davant el malestar que va produir la decisió del govern autonòmic de tancar i traslladar el Jutjat penal 15 a la ciutat de València després de diversos anys de funcionament en la ciutat.

Ara, Demòcrates Valencians sol•licitarà a través dels mecanismes oportuns que esta inversió es puga incloure en els pressupostos de 2018 i siga una realitat el mes prompte possible.

Demòcrates Valencians

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 
.-000427

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alex - 19/12/2017
Espera, ese partido existe? xD
Pepe - 19/12/2017
Molt bonic Carles, amb el que has sigut en el Bloc i Compromís i ara vens a fer oposició i divisió en compte d'ajudar? No saps com deixà el PP la Comunitat i l'infrafinançament que patim? Sí tinguérem els recursos que toquen segur que el tindríem ja. Vols que el PP torne i així contra el PP vivim millor? Reflexiona.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal