Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira destinarà 800.000 € en millores del personal i creació de nous llocs de treball

"S’ha fet un esforç des del departament i l’equip de govern per a anar superant les desigualtats i disfuncions que presenta l’administració local"


 

 .-000403  

L’Ajuntament d’Alzira presentarà una proposta d’inversions en millores del personal de 800.000 euros en els pressupostos del 2018 i que beneficiarà a prop de 250 treballadores i treballadors públics. Esta mesura ha sigut acordada de forma unànime per part de l’equip de govern i tots els sindicats en la Mesa General de Negociació i suposa la major injecció en el capítol de personal des de fa quasi una dècada.

L’acord contempla l’augment salarial del 2018 de tota la plantilla, previst en 1,5% a l’espera de l’aprovació de la Llei Pressupostos Generals de l’Estat, que ascendeix a uns 200.000 euros després d’anys de congelacions salarials. A més a més, es creen 20 noves places en total en els distints departaments, com ara en Serveis Socials per atendre les noves competències en matèria de llei de dependència, una brigada forestal en Medi Ambient o es reforça el departament de Cultura, entre altres.

D’igual manera, per part de l’Ajuntament s’ha millorat la situació del personal auxiliar administratiu, adequant-lo a les seues funcions reals, que suposarà 160.000 euros i afecta a quasi una trentena de treballadores i treballadors públics. També s’ha acordat la creació d’un complement de carrera, que comportarà un seguit d’obligacions en formació al llarg de 8 i 15 anys, per al grup C1 de l’administració local. En l’apartat de millores socials es garanteix el 75% de les ajudes a la millora de la formació i de les matrícules a les instal•lacions esportives municipals per a millorar la salut i la qualitat de vida per a les treballadores i treballadors públics.

Per a Diego Gómez, alcalde d’Alzira: “volem agrair l’esforç de totes i tots els departaments, així com els representants de les treballadores i treballadors municipals per tal de millorar en la mesura de les possibilitats les condicions de treball i la creació de nous llocs de faena des del sector públic. Es tracta d’un acord unànime que feia anys que no s’aconseguia entre totes les parts.”

Segons Ivan Martínez, responsable de Funció Pública i Organització: “s’ha fet un esforç des del departament i l’equip de govern per a anar superant les desigualtats i disfuncions que presenta l’administració local. Encara queda camí per recórrer, però en els últims tres anys s’han anat tractant de superar les desigualtats salarials entre les treballadores i treballadors públics, s’han prioritzat els grups que menys percebien de l’ajuntament i s’han implementat mesures per revertir les retallades partides en tots els anys de crisi i s’ha fet un pla per a estabilitzar un 20% dels funcionaris interins de la casa. Sense un equip humà fort és impossible dur a terme polítiques que reforcen els serveis públics.”

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 

 .-000295VD 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

casquiñol - 22/12/2017
IVAN, nos vuelve a Hipotecar. ¿Podremos pagar los compromisos de pago del Tripartito? ¿seguirán recaudando mas aunque nos bajen los impuestos para pagar la herencia del tripartito?. Ya sabemos el destino de la regularización catastral (esa felicitación que nos ha mandado el Tripartito a algunos alzireñ@s):=comprar voluntades. IVAN VETE YA, QUE NO TE VAN A VOTAR POR MUCHO QUE QUIERAS COMPRAR VOTOS

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal