Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala organitza el II Trofeu Juan Beteta

El partit d’aquesta segona edició enfrontarà a l’equip Braulio Correal i a la Selecció Valenciana sub-19


 

._000516

El Palau d’Esports d’Alzira acollirà divendres 29 de desembre la II edició del Trofeu Juan Beteta. Un encontre solidari que enfrontarà a l'Alzira Futbol Sala, actual líder del grup XIV de la 3a Divisió, i a la Selecció Valenciana sub-19. La cita començarà a les 20 hores i la recaptació anirà destinada a l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats (PROSUB).

Per a la selecció autonòmica de Francisco J. Aguilar, la cita servirà per a ultimar detalls de cara a la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya que es disputarà en San Sebastián. Per altra banda, els alzirenys podran mantenir el ritme de joc durant les vacances nadalenques per tal de començar 2018 amb el mateix nivell.

D’aquesta manera el club alzireny continua nodrint el seu objectiu de fusionar l’activitat esportiva amb altres àmbits, en aquest cas l’apartat social. El donatiu es destinarà a PROSUB, una entitat amb la qual l’Alzira Futbol Sala manté una bona i estreta relació.

Els tiquets es podran adquirir dimarts 26 i dijous 28 en les oficines del Fontana Mogort a partir de les 17 hores. També estaran disponibles en PROSUB i en la Peña Madridista Juan Beteta durant la setmana, i en les taquilles del pavelló en la prèvia de l’encontre.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000455  
 .-000137
.-000228

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal