Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 17 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Cefire de Plurilingüisme organitza la jornada de ràdio i podcast JPODCAST Alzira

La jornada tindrà lloc els propers 26 i 27 de gener, a la Casa de la Cultura


 

._000502

El Centre de Formació i Recursos Educatius (CEFIRE) Específic de Plurilingüisme, de nova creació i amb seu a la ciutat d’Alzira, prossegueix la seua ingent activitat. Ara arriba el torn de la Jornada de ràdio i de podcast JPODCAST ALZIRA, que tindrà lloc el proper divendres 26 de gener, i el matí del dissabte 27. El lloc escollit: la Casa de la Cultura de la capital de la Ribera Alta i els locals d’Alzira Ràdio.

La jornada vol oferir un ampli ventall de les possibilitats que ja ofereixen la ràdio i el podcast en el treball a l’aula, i com a projecte global de centres. A més d’una panoràmica actual, amb opinió d’experts, presentació de les iniciatives d’À Punt i d’Alzira Ràdio, també s’oferiran tallers pràctics i intercanvi d’experiències de centres que ja ho estan treballant a hores d’ara.

 
Nelo Gómez, taula redona d’experts, tallers i música en directe

La sessió inaugural de divendres, que començarà a les 16:30h comptarà amb l’excepcional presentació de l’actor alzireny Nelo Gómez, que també farà de moderador de la taula redona. Així mateix, hi haurà música en directe, amb les actuacions puntuals del grup Baraca, que posarà la nota de color musical aqueix divendres.

A banda de la presentació de la Jornada i del CEFIRE Específic de Plurilingüisme, que anirà a càrrec de la seua directora Margarida Castellano, hi ha prevista la taula redona «Ràdio, podcast i escola: una col·laboració necessària», que comptarà amb els experts Alba Veryser, Macarena Tabacco, Natxo Moral, de la xarxa TIC Un Entre Tants, i Elsa Esplugues, directora d’Alzira Ràdio.

La sessió posterior al descans, comptarà amb tres tallers simultanis: «Troba el teu flow. Connecta amb la teua marca personal», que l’impartirà Alba Veryser; «Taller de ràdio. Funcionament i experiència podcast», a càrrec dels membres d’Un Entre Tants Vicent Ferrer Puchol i Natxo Moral; i «El guió radiofònic: la seua preparació pràctica», impartit pel personal d’Alzira Ràdio.

La cloenda d’aquest divendres està prevista per a les 20:30h.

 
À Punt, Alzira Ràdio, més tallers i experiències dels centres educatius

Dissabte 27 de gener començarà a les 9:30h amb Albert Vicent, responsable de Projecció Social de la SAMC (Societat Anònima de Mitjans de Comunicació)-À Punt, que ens presentarà de primera mà les iniciatives i continguts de l’ens autonòmic - en ràdio, internet i televisió - de cara a la col·laboració del professorat i amb els centres educatius.

Tot seguit, faran el mateix, i presentaran al públic participant, les iniciatives d’Alzira Ràdio, la seua responsable d’informatius, Elisa Moragón, i la responsable de programació i conductora del programa El Dia per Davant, Mª Carmen Cano.

Amb posterioritat al descans, l’equip tècnic i periodístic d’Alzira Ràdio impartirà als assistents tres tallers pràctics rotatoris, amb la finalitat que tots els participants puguen conéixer el procés per elaborar un producte radiofònic senzill. Es tracta dels tallers de guió radiofònic, de locució i enregistrament i d’emissió radiofònica.

La participació dels centres valencians que ja treballen amb èxit experiències de ràdio i podcast vindrà de la mà del professorat implicat: així Blanca Blanco ens mostrarà l’experiència que duen a cap a l’IES José Mª Parra, d’Alzira; Elena Gregori farà el mateix amb el projecte de La Nostra Escola Comarcal, de Picassent; Anna Gascón ens il·lustrarà amb el treball realitzat a l’IES Federica Montseny, de Burjassot; Joana Galdón, del CEIP L’Olivera, ens mostrarà l’experiència de centre i municipal de l’Eliana, juntament amb el director de Ràdio Túria, Manuel Villada; i Joan Orts presentarà l’experiència de ràdio a l’escola que estan duent a terme al CEIP Jaume el Conqueridor, de Catarroja.

Amb l’audició i l’emissió dels enregistraments realitzats entre el públic, i des productes dels distints tallers pràctics, s’hi donarà cloenda a la jornada JPODCAST ALZIRA. Aquest podcast podrà ser escoltat amb posterioritat des d’Internet al web del CEFIRE Específic de Plurilingüisme.

G. V.
 

Per a més informació

CEFIRE Específic de Plurilingüisme

https://HYPERLINK "https://mestreacasa.gva.es/we/cefirepluriling/home"mestreacasa.gva.es/we/cefirepluriling/HYPERLINK "https://mestreacasa.gva.es/we/cefirepluriling/home"home

 

Inscripció (fins el 21 de gener de 2018):

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000505VD




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal