Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Els agricultors d’Alzira no aguanten més i demanen la dimissió del regidor d'Agricultura Pep Carreres

“No acudirem a cap Consell agrari més mentre Pep Carreres continue com a representant de l’àrea d’Agricultura”


 
._000489
“Després dels fets ocorreguts en l'últim Consell Agrari Municipal, en representació de la Sequia Reial del Xúquer, els motors de reg de la ciutat i la delegació local de l'Associació Valenciana d'Agricultors AVA-ASAJA, davant la falta de diàleg, comunicació, coordinació i interlocució dels agricultors amb el responsable de l’àrea d'agricultura Pep Carreres demanem la seua dimissió”; estes han sigut les paraules contundents del representant d’AVA-ASAJA en Alzira, Bernat Ferrer
Segons han informat els agricultors, “des dels inicis de la seua responsabilitat al capdavant de la regidoria, fa ja més de dos anys, no s'han convocat en temps i forma els Consells Agraris provocant que molts dels problemes del camp s’hagen solucionat massa tard o encara estiguen per resoldre”.
“Els agricultors ens hem sentit abandonats i menyspreats per Pep Carreres davant de sinistres de rellevància ocorreguts en els últims anys i que han tingut conseqüències greus per als nostres cultius”, ha afirmat Ferrer.
En matèria de seguretat agrària el sector sol·licita més recursos humans i econòmics per a vigilar tot el terme municipal, que compta amb 74.000 hectàrees de cítrics i caqui i no es poden deixar sense vigilància.
“Els lladres han estat molt actius pel repunt dels preus i no podem tolerar la falta de contundència davant un problema de primer ordre”, avisen els agricultors.
El sector agrari d'Alzira es pregunta quin és el retorn, en termes de pressupost, de tots els impostos de l'IBI rústic que es recapten en les 74.000 hectàrees del terme municipal i de moment no han rebut mai resposta.
“Per estos motius, i per altres denunciats des del Consell Agrari, i davant la passivitat i la inoperància del regidor de l’àrea, demanem la dimissió en totes les seues funcions de Pep Carerres”, ha explicat Bernat Ferrer en una roda de premsa este matí.
“Al mateix temps demanem via de comunicació directa per poder iniciar diàleg amb l'alcalde Diego Gómez, per a buscar el substitut en les funcions d'este regidor i ficar en el seu lloc altre representant polític amb més ganes d'assolir consensos, professional i amb coneixements del sector”, han sol·licitat els representants dels agricultors alzirenys.

E6D 

 


.-000336
 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
ArticulistasJ.M.O.
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pepe - 18/01/2018
exacte!! que nomenen a Albert Furio!!!
anarco - 18/01/2018
No se de que os extrañais, si estos del tripartito no tienen ni idea del campo y los problemas que tiene la agricultura.
Llaurador - 18/01/2018
Es queixaven de que el PP era corrupte i es cert, son el pitjor. Però com s'anomena un partit que col·loca regidors sense cap tipus de qualificació? Només per ser amiguet. Que roín és el PP, que roín és el PSOE, però quan entren els nous tot val. No passa res, avant. Ens ha llevat un temps preciós als agricultors per a cremar la llenya.
Ara amb la calor i la necessitat de reg i amb la llenya no es pot regar.
Per a postres l'herba que ha eixit per les temperatures anormalment altes.
Es va criticar molt a l'anterior del PP. Y amb raó, d'acord, però açò, ha empitjorat moltíssim. No hi ha res pitjor que algú sense estudis però amb ínfules de fer el que li dóna la gana sense consultar a ningú.
No demana opinió a qui sap; Els llauradors
Si no sap res del camp, preguntes. O vas a escola i recuperes el temps. Molt d´ecologisme i xafarderies. Però ni sap ni pregunta. Això sí que ordena el que s'ha de fer i ens busca molts problemes. A veure si posen a algú amb coneixements del camp i dels agricultors i si és possible amb alguna titulació que evite les bestieses que estem veient.
Vecino - 18/01/2018
Los Nobel se los repartirán como si fuera una partida a la brisca.
Secreto - 18/01/2018
Ayyyy Montalvá que tanto quejarse cuando estabas tú y ahora te echan de menos!!! En politica cualquier tiempo pasado siempre fue mejor, miedo me da lo que pueda venir nuevo porque asdara res de res, y de campo si no es de fútbol ni hablar.
Vicenta - 18/01/2018
Hasdara sabría algo del camp. Pero en quant a la titulació que demana Llaurador..... com no siga el carnet de conduir no se quina altra tindra.
D'abans - 18/01/2018
Es que hi ha dèficit d'arbres en el casc urbà d'Alzira, en el camp hi ha superàvit es que no s'entereu, puix el Tripartit si que està enterat. Ay mare! Com acabarem! Crec que com Camot.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal