Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L'alcalde d'Alzira Diego Gómez ix en defensa del regidor d'Agricultura Pep Carreres

Després de la petició de dimissió per part de Bernardo Ferrer, representant de AVA-ASAJA a Alzira


 
._000489

L'alcalde d'Alzira Diego Gómez i el regidor d'Agricultura de l'Ajuntament Pep Carreres han comparegut hui en roda de premsa per a defensar la gestió que s'està realitzant en l'àrea des de l'Ajuntament.

També ha aprofitat l'alcalde per a contestar i per a actualitzar les dades del departament d'Agricultura; contestant així a les acusacions realitzades pel representant de AVA-ASAJA a Alzira Bernardo Ferrer.

En primer lloc, Diego Gómez ha remarcat que “Bernat Ferrer no representa a tot el sector agrari de la localitat, que existeixen altres representants i altres entitats”. A més, ha indicat que s'ha actuat sense negociació de cap tipus i sense reunions, confirmant que “per part de l'alcaldia solament s'ha mantingut una reunió amb AVA-ASAJA i s'ha acudit a un acte organitzat per aquesta entitat l'any 2016”.

Des de l'alcaldia i des de la Regidoria d'Agricultura han qualificat com “assetjament i enderrocament la campanya posada en marxa per Bernat Ferrer”; a més, han indicat que darrere de la mateixa poden haver  grups polítics interessats en intoxicar l'actualitat agrària de la localitat.

Pep Carreres ha defensat la seua actuació al capdavant de la Regidoria d'Agricultura, comunicant que s'han invertit més de 800.000 euros en la reparació de camins rurals.

També ha indicat que la inversió en la recuperació de l’insectari ha passat de 3.000 als actuals 8.265 euros i que d'un pressupost anual que tenia l'àrea d'Agricultura a l'any 2012 de 85.000 euros, per al pròxim 2018 s'arribarà a la xifra de 179.000. 

“Després dels episodis d'intenses pluges es van realitzar peticions d'ajuda a la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana, a la Diputació i a la Conselleria d'Agricultura; a més Pep Carreres ha confirmat que “el Consell Agrari s'ha reunit en quatre ocasions en 2017, davant les tres reunions que va mantenir en 2014”.

“Per part de l'equip de govern s'han presentat ja 32 mocions, de les quals s'han aprovat un total de 26 i demostrem la nostra atenció i solidaritat amb el món rural amb la reducció, en aquest 2018, d'un 10% de l'IBI rústic”, ha constatat el regidor; i “s'està treballant perquè el pròxim dia 1 de febrer s'alce la prohibició de realitzar cremes”.

E6D 

 


.-000336

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Llaurador - 26/01/2018
Es queixaven de que el PP era corrupte i es cert, son el pitjor.

Però com s'anomena un partit que col·loca regidors sense cap tipus de qualificació? Només per ser amiguet. Que roín és el PP, que roín és el PSOE, però quan entren els nous tot val. No passa res, avant. Ens ha llevat un temps preciós als agricultors per a cremar la llenya.

Ara amb la calor i la necessitat de reg i amb la llenya no es pot regar.
Per a postres l'herba que ha eixit per les temperatures anormalment altes.
Es va criticar molt a l'anterior del PP. Y amb raó, d'acord, però açò, ha empitjorat moltíssim. No hi ha res pitjor que algú sense estudis però amb ínfules de fer el que li dóna la gana sense consultar a ningú.

No demana opinió a qui sap; Els llauradors

Si no sap res del camp, preguntes. O vas a escola i recuperes el temps. Molt d´ecologisme i xafarderies. Però ni sap ni pregunta. Això sí que ordena el que s'ha de fer i ens busca molts problemes. A veure si posen a algú amb coneixements del camp i dels agricultors i si és possible amb alguna titulació que evite les bestieses que estem veient.
Llaurador - 26/01/2018
Esta clar que el recolza.
Poden repetir la notícia quantes vegades vullguen,
Però la gent i més els llauradors i en som molts, tenim dret a saber la veritat. Fins a FEBRER sense cremar llenya? I darrere de tot l'alcalde que ho recolza.

Recolze, recolze, em sembla correcte. Ja veurem quants llauradors li voten la pròxima. Seguisca. Seguisca


Els llauradors, que som els que més i millor sabem, deuriem decidir que es fa amb els residus de poda.

La palla de l'arròs es va cremar sencera enguany. Segons vostés perquè no tenen ni idea els arrossers de Sueca.¿No? ¿o són del PP?
Per a la seua informació ecològica, li diré que els residus de poda acumulen en molts casos ous i cries de plagues com la mosca blanca, la caparreta, l'aranya i d´ altres. És de lògica que en molts cultius es preferisca o es necessite fer cremes controlades. Això sense comptar amb els fongs patògens que pareix que no coneixen.

Cridar els agricultors d´ AVA- ASAJA, i en Bernat Ferrer, com faltats de coneixement o polititzats per el PP i en un diari, te collons. O siga que per ser del camp s'és del PP o feixista.

Ací un senyor que es considera ecologista sense cap tipus de qualificació donant lliçons i decidint en que es gasten els diners dels alzirenys en concepte de tractaments al camp ja parla per si a soles. La diferència entre els polítics seriosos i els que deixen molt que desitjar és la seua capacitació per al càrrec. Que per a això cobren, no per a experimentar les seues idees, sinó fer el mes convenient després d'estudiar-ho i considerar-ho amb els llauradors.¿Ens han consultat? NO.
El pitjor són els polítics que no tenen cap preparació i es dediquen a jugar amb els diners dels altres, amb el treball dels altres i amb els productes dels altres donant lliçons inclús a AVA-ASAJA.

Gràcies a l'associació AVA-ASAJA. Recolzar tan important tasca de representar al camp i als que treballem i vivim d'ell. Format per llauradors. Bons llauradors.

Gràcies pel suport que se'ns mostra i el que es lluita pel nostre treball. Encara que alguns mal que ens pese els consideren com en el cas de Compromís que diu d'ells;"És d'esperar que AVA-ASAJA, membre de la CEOE, discrepe dels polítiques de Compromís al camp i a tots l'àmbits perquè representem diferents interessos"


Prenguen nota senyors, esta gent (AVA-ASAJAi en Bernat Ferrer) són grans professionals del camp que enorgullixen els llaurados, i vostés son uns polítics que s'han repartit un pastís que ni entenen ni respecten. Espere, que no demanen el vot dels llauradors després de tota esta manca de respecte per una professió noble i digna de respecte que ni entenen ni esperem que entenguen.

Un llaurador.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal