Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira taparà les pintades neonazis

El passat mes de març ja es va tractar en l’assemblea ciutadana esta problemàtica, i posteriorment es va organitzar una primera neteja per part d’algunes entitats i associacions


 
 ._000518

L’Ajuntament d’Alzira, amb la coordinació de la Regidoria de Seguretat, ha preparat un programa de treball per a tapar les pintades neonazis que han aparegut els últims mesos a la ciutat i que donen una imatge poc decorosa dels nostres carrers.

Dins del conveni de l’empresa FCC, l’equip de govern ha treballat amb una planificació de neteja, tant d’edificis públics com de façanes privades.

Tant les pintades amb simbologia nazi, els missatges de suport a ultres, com l’assetjament i les agressions es repetixen a diversos municipis de la comarca i han suposat que la ciutadania mostre la seua preocupació per la proliferació d’esta ideologia ultra. Es tracta d’una demanda ciutadana que s’ha fet arribar al consistori i que des de l’ajuntament es reconeix com a un important problema social.

El passat mes de març ja es va tractar en l’assemblea ciutadana esta problemàtica, i posteriorment es va organitzar una primera neteja per part d’algunes entitats i associacions.

Setmanes després, de nou van aparèixer pintades i per part de l’ajuntament es va donar trasllat a la fiscalia, ja que al vandalisme se suma l’apologia de l’odi i terrorisme, cosa que suposa un delicte per part dels autors d’estes pintades. 

De moment, ja s’han planificat actuacions que començaran a la zona de la Sèquia Reial d’Alzira (Pont de Xàtiva) i que també se realitzaran a l’avinguda Adrián Campos, avinguda 9 d’Octubre, Centre de Salut 1 i Creu Roja.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000493


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

julian - 25/01/2018
Vais a borrar tambien las banderas de España? se que estais deseando hacerlo, os da alergia. Viva España!!!
Alex - 25/01/2018
Es anecdótico que durante la época PP no hubiera apenas. Quienes serán los padres de esas criaturas?
Pere Peres - 25/01/2018
julian, la bandera d'espanya pots pintar-te-la a la porta de ta casa i a més a més pots demanar que t'amortallen amb ella el llunyaníssim día que el santíssim tinga a bé de cridar-te al seu costat. Mentrimentres no cal que alenes aquells que la fan servir per emmerdar les façanes i parets de la nostra ciutat. Cada cosa té el seu lloc i la seua utilitat.
Salutacions.
alziro - 25/01/2018
Alex, a lo mejor te pilló que aún ibas a primaria cuando mandaba el PP, pero este tipo de pintadas han existido desde hace ya años. Incluso recuerdo una enorme en el Fontana, hacia 2011 en pleno Bastidato, que rezaba "Hitler tenía razón, Stop inmigración". Fue limpiada a la semana o así.
Suprema - 25/01/2018
Mientes Alex, durante el gobierno de Bastidas hubieron pintadas y agresiones. El problema es que, como no se ha hecho nada, ha ido a más. Y lo de no hacer nada no va solo por Bastidas.
Juan Garcia - 25/01/2018
El autentico problema que tiene Alzira, es que la policía local ni esta, ni se la espera. La concejal del ramo la Sra. Gares, no sabe, no contesta.
Menos nueva instalación para los policías y más vigilancia en las calles. Quien encuentre una patrulla que le den un premio. No están en ningún sitio.
Alex - 26/01/2018
Pero si localizan a los que hacen las pintadas les echan la bronca y les mandan a casa a que piensen en ello nos quedamos igual.
alziro - 26/01/2018
Alex, te aseguro que si se les pilla no hay bronca y hay multa. El problema es que no se les pilla.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal