Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Oficina de Contractació aconseguix un estalvi de 500.000 euros en els seus primers sis mesos

El projecte naix per a millorar la gestió de la contractació administrativa, referida als contractes d’obra, concessió d’obra pública, gestió de serveis públics, subministrament o serveis


 

 
._000526
 

Una vegada més l’Ajuntament d’Alzira s’avança al compliment del principi de transparència. Des de fa sis mesos funciona l’Oficina de Contractació, a partir del 9 de març serà obligatori per a tots els ajuntaments, la qual cosa fa que Alzira siga una de les ciutats capdavanteres en la utilització d’este servei. 

El projecte naix per a millorar la gestió de la contractació administrativa, referida als contractes d’obra, concessió d’obra pública, gestió de serveis públics, subministrament o serveis, a més d’aconseguir l’eficiència i l’estalvi i, al mateix temps, la millora tant de la qualitat dels serveis públics com de l’interés general.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, manifesta que "hem aconseguit un estalvi de 500.000 euros en els primers sis mesos de funcionament de l’Oficina de Contractació".

En este semestre s’han tramitat un total de 65 expedients, que provenen dels diversos departaments de l’Ajuntament. Del total d’expedients adjudicats, s’han licitat un total de 2.867.293 euros, del quals s’han adjudicat finalment 2.394.479.

El regidor ha mostrat la seua satisfacció pel treball realitzat pels tècnics encarregats de l’Oficina de Contractació, ja que en tan sols sis mesos s’ha aconseguit l’objectiu inicial: “La millora de la gestió de serveis públics, amb un important estalvi que a la fi beneficia a tot el veïnat de la nostra ciutat”, ha conclòs Fernando Pascual. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 .-000455  
 
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Veí - 30/01/2018
"Una vegada més l’Ajuntament d’Alzira s’avança al compliment del principi de transparència"... açò vol dir que ja han penjat les factures de FITUR en la web de l'Ajuntament?
"amb un important estalvi que a la fi beneficia a tot el veïnat de la nostra ciutat"... I més diners perquè la teua protegida, l'emperatriu, puga gastar en festes inventades per a que la xiqueta disfrute, per exemple el mig any faller.
Pascual, no seré qui torne a votar al PSOE
Susto - 30/01/2018
Que gestión más buena 500000 € ya tiene el señor Pascual para sus gastos. Pintar todos los edificios públicos, las aceras,los semáforos, y las líneas de las carreteras y aparcamientos y bancos del color corporativo de Alzira animó tu puedes con tu soberbia y sabiduria.
Ximet - 30/01/2018
Una vegada mes el Pascualet, a la palestra. Ara ens ahorra mig millo de euros en la seua oficina de contratacio i parex per es comentyaris anterios, que aixo esta mal fet. Xe jo ja no se que pensar.
Me pregunte a vore si algu en sap respondre. No será el mateix Fernando Pascual, que per a mi es el proxim Alcalde, es el que escriu totes estes xorrades, per a que es parle de ell?
Hasta jo crec que tambe estic caiguen en la seua trampa. Bo qui siga mes listo que jo que en conteste. Perue si no es ell el que escriu exies critiques serán gent del PP algo borinots. Per ultim vull dirle al Sr. Pascual, que si la cosa va aixina segur que seras Alcalde, eres el Rey en el país dels bobos.
De todo hay - 31/01/2018
Buenos días. Lo que tienen que preocuparse es que el personal del ayuntamiento estén mas tiempo en sus mesas y menos tiempo en el bar. No hace falta crear mas oficinas, lo que hay es que sacarles partido a las que ya hay. Es bochornoso ir al ayuntamiento y no encontrar a mas de 3 personas sentadas en sus mesas trabajando.
Martes - 31/01/2018
¡Madre mía! Qué nivel cultural e intelectual tienen que tener algunos para tener a Pascual como ejemplo de estratega político.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal