Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 8 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar

L'actual Museu Faller d'Alzira en una imatge d'arxiu
Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Museu Faller d'Alzira serà un espai interactiu que mostrarà tota l'essència de la festa

"Encara que no hi ha una data definitiva perquè s’òbriga, s'està treballant en la línia de materialitzar com abans millor cada un dels espais que conformaran el nou Museu Faller de la ciutat"


 

.-000189

Les instal•lacions que albergaven el Museu Faller al carrer Santa Llúcia han sigut remodelades de manera integral, amb l'objectiu de condicionar el local per tal que albergue un museu com es mereix una de les festes més participatives de la nostra ciutat.

Des de l'any 2008 està obert al públic el Museu Faller a Gandia, un museu que mostra la indumentària, el pentinat, el procés de creació d'un monument, ninots, i per descomptat la disparada d'una mascletà.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme, i Patrimoni Cultural, ha visitat este museu, acompanyada pels respectius tècnics de cada àrea, per tal de fer-se una idea de com està estructurat el museu de la localitat de Gandia; el més interactiu de tots els existents en l'actualitat.

 “La idea inicial per al Museu Faller d'Alzira és molt semblant al museu de Gandia, un espai interactiu i que siga capaç d'apropar tota l'essència de la festa a qui el visite”, ha manifestat Aguilar.

S’està anys lluitant per un museu en condicions i ha aplegat el moment de fer-lo realitat. “Alzira deu comptar amb unes instal•lacions que mostren la festa fallera, que tan intensament es viu a la ciutat, i que està declarada des de 2005 Festa d'Interés Turístic Nacional, a més de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”, ha remarcat la vicealcaldessa.

Encara que no hi ha una data definitiva perquè s’òbriga, s'està treballant en la línia de materialitzar com abans millor cada un dels espais que conformaran el nou Museu Faller de la ciutat d'Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000373
.-000427

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Duda - 08/02/2018
¿Y dónde está el mig museu faller?
Xavi - 09/02/2018
Mentiras, mentiras y más mentiras. Lo que no soporto es que nos tomen por idiotas. ¿De qué va esta gente? Ni por asomo harán algo parecido al museo de Gandía. Van de fatuos y listos tomándole el pelo al personal. ¿Pero como va albergar el antiguo museo de la calle Santa Lucía todas las instalaciones que tiene el de Gandía? Echen un vistazo a la pagina web de dicho museo y verán que lo que queremos hacer aquí será igualito... Tenemos los que nos merecemos, esa es la cruda realidad.
Pepe - 10/02/2018
Xavi, por lo menos será mejor que lo que "hizo" el PP. Montó un pseudo museo que en dos años no tocó y dejó los ninots a la luz del sol. Ahora se han quemado con el paso del tiempo y algunos son irrecuperables.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal