Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Del 3 de març a l’1 d’abril s’obri la participació al IV Concurs d’Instagram de Falles i Setmana Santa

“Esperem enguany comptar amb una major participació que en edicions anteriors, ja que cada vegada és molt més utilitzada l’aplicació de mòbil d’Instagram”


 
 ._000496 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, convoca el IV Concurs d’Instagram de Falles i Setmana Santa.

Poden participar en el concurs totes les persones usuàries de l’aplicació mòbil d’Instagram i que realitzen fotografies al llarg de les celebracions de les festes de la nostra ciutat en este exercici del 2018.

Les fotografies de Falles podran pujar-se del 3 al 20 de març, amb l’etiqueta #alziraenfalles18.

Pel que fa a Setmana Santa caldrà pujar les fotos entre el 23 de març i l’1 d’abril, amb l’etiqueta #setmanasantaalzira18.

No seran admeses a concurs les fotografies pujades abans o després de les dates assenyalades.

"És molt important utilitzar l’etiqueta correctament per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, sinó s’etiqueten correctament els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar", ha aclarit Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme.

Per a participar no cal realitzar cap inscripció i és totalment gratuït, a més cada persona participant pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica de cada concurs, Falles i Setmana Santa d’Alzira.

El premis per als dos concursos són: primer premi valorat en 150 euros; segon premi amb 100 euros; i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Enguany els premis s’abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció de les nostres festes.

 “El calendari municipal d’enguany recull fotografies del concurs de Falles de l’any passat, esperem enguany comptar amb una major participació que en edicions anteriors, ja que cada vegada és molt més utilitzada l’aplicació de mòbil d’Instagram. Una manera senzilla de captar imatges i donar rellevància a les Falles i Setmana Santa, festes declarades d’Interés Turístic Nacional”.

Per últim cal remarcar que les vint fotografies finalistes de cada concurs seran publicades en el Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Alzira, així com en el web www.alzira.es, en la segona quinzena del mes d’abril, una vegada finalitzada Pasqua.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
FiestasFallasSemana Santa

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal