Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’1 de març s’obri el període voluntari de pagament d’IBI Urbana

Albert Furió: “El 73,71% d’alzirenys i alzirenyes, una xifra superior a la dels últims anys, està estalviant el 5% del rebut per domiciliar el pagament”


 
._000505

El proper 1 de març l'Ajuntament d'Alzira obri el període de cobrament, en voluntària, de l'Impost sobre Béns Immobles Urbans de l'exercici 2018.

Com és habitual, per a donar a conéixer la informació, des de la Regidoria d’Economia i Hisenda s’han repartit calendaris amb els terminis en voluntària tant de l’IBI Urbana com de la resta de tributs municipals, així mateix es pot consultar i descarregar des del web municipal www.alzira.es.

 “El 73,71% d’alzirenys i alzirenyes, una xifra superior a la dels últims anys, està estalviant el 5% del rebut per domiciliar el pagament” ha assegurat el regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió.

 

El procediment habitual

En el cas de ciutadans que no tenen els rebuts domiciliats, es pot fer efectiu el pagament de l’1 de març al 4 de maig en Bankia, SabadellCam, Caixabank, BBVA i Cajamar. A més, també es podrà pagar en el web municipal www.alzira.es, a través de la passarel•la de pagaments del BBVA, amb targeta de crèdit o dèbit de qualsevol entitat bancària. Els contribuents que no hagen rebut les cartes de pagament, hauran de sol•licitar-les en l'oficina de recaptació, per correu electrònic a [email protected] o amb certificat digital des de www.alzira.es.

Els rebuts d’IBI Urbana que estiguen domiciliats abans de l’inici del període de pagament es carregaran en dos fraccions, del 50 % cada una d’elles els dies 20 d’abril i el 5 d’octubre i es beneficiaran d’una bonificació del 5% de la quota.

No es podrà sol•licitar fraccionament de rebuts d’IBI Urbana domiciliats, una vegada comence el període de pagament, per estar ja fraccionats. Per a sol•licitar fraccionament d’estos rebuts caldrà donar de baixa la domiciliació abans de l’inici del període de pagament.

L’endemà de la finalització del període voluntari o a la devolució d’un rebut domiciliat els rebuts impagats s’exigiran pel procediment d’apremi amb els recàrrecs i interessos corresponents.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000500

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 21/02/2018
"El 73,71% d’alzirenys i alzirenyes es està estalviant el 5% del rebut per domiciliar el pagament".
Esto es lo que el inepto de Lahuerta, exconcejal de Economía y que ahora se dedica a pedir facturas (aunque él no enseñase ninguna), no había "planteao".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal