Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 Les obres que solucionaran els problemes d’inundació de Les Basses començaran el pròxim dilluns

El pressupost d'adjudicació de les obres és de 1.324. 495 euros i el termini d'execució serà de 9 mesos


 
._000519
Hui ha tingut lloc la signatura de l’acta de comprovació i replantejament del canal interceptor per a la millora del drenatge urbà de la zona de Les Basses, en el local de l’Associació de Veïns de Les Basses - Sants Patrons - Sant Judes.

L’acte ha comptat amb la presència de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Manuel Aldeguer, director general de l’Aigua; Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística; Sara Garés, regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics; Pep Carreres, regidor d’Agricultura i Medi Ambient i tècnics de Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

L'objecte de les obres del canal interceptor consistixen en millorar els problemes causats per les escorrenties superficials que es produeixen a la zona de Les Basses, a Alzira. Donada la magnitud de les obres necessàries, que el dilluns van a començar, es poden considerar com una primera fase del projecte global.

En esta fase es tracta de captar les escorrenties superficials que circulen pel Camí dels Pescadors i mitjançant un canal, d'una longitud aproximada de 900 metres, portar-les fins al Barranc de la Casella. El dimensionament del canal s'ha fet tenint en compte les futures aportacions dels barrancs del Respirall, Fosch,  García María i de l'Arena quan el projecte es desenvolupe completament.

D'acord amb les condicions d’abocament al barranc, determinades per la línia d'energia a respectar, el vessament del canal es produeix mitjançant unes comportes basculants, les quals en el cas de que el nivell d'aigua del barranc de La Casella supere l’alçada, estes es tancarien per a impedir que l'aigua circulara en sentit contrari pel canal.

El nou canal s'ha dimensionat geomètricament per a un període de retorn de 15 anys, aproximadament 19 metres cúbics per segon. Però les condicions d’abocament esmentades fan que el cabal real que es podrà desaiguar quan l'obra estiga completament finalitzada serà el corresponent a 10 anys de període de retorn, 14 metres cúbics per segon.

Ara bé, en esta primera fase, encara que el canal té la capacitat esmentada, l'obra de captació limita el cabal que es pot arreplegar a un període de retorn de 7’5 anys, 11’43 metres cúbics per segon. El pressupost d'adjudicació de les obres és de 1.324. 495’26 euros i el termini d'execució serà de 9 mesos.

E6D

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 28/02/2018
Hi hagué un temps en que si estaves un pròcer de la pàtria i volies construir una fàbrica i el solar el travessaven dos barrancs que desguassaven les aigües torrencials de la serra propera doncs tapaves el barranc i au. També podies construir barris amb carrers i més carrers que s'entollarien amb l'aigua d'aquests aigües.
Ara toca endreçar el desficaci del desenvolupisme. L'ombra del franquisme és allargassada.
Salutacions.
Indisnado - 28/02/2018
Visquen els nostres salvadors¡¡¡¡¡¡¡ ¿Eh Pere Peres?
A fer palmes palmetes¡¡¡¡¡¡
Pere Peres - 28/02/2018
Indexado, durant el desenvolupisme dels teus correligionaris Alzira va patir l'arrabassament irreversible del nostre patrimoni històric i mediambiental. Ningú podrà desfer ni refer tanta burrera.
No oblides saludar-te els testicles de la meva banda.
Salutacions.
Pepe - 01/03/2018
Ausaes Indisnado. Qué gran comentario!!! Por supuesto que hay que aplaudir a que hagan una construcción que acabe con el peligro de inundación de Les Basses. ¿Qué hicieron los tuyos en 12 años?Montalbà aún quiere que se gasten 2.6 millones de euros para 600 metros de la avenida de la Ribera.
Juanes, Viejo, Joan V, ¿dónde estáis? ¿Os pasa algo?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal