Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Representants de l’àmbit agrari europeu visiten el Mercat Ecològic d’Alzira

"Este projecte reconeix el paper fonamental que tenen els agricultors i les agricultores en el desenvolupament mediambiental i econòmic sostenible del sector agrícola a Europa"


 
._000522

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, han rebut esta setmana a una comissió de representants de l’àmbit agrari de diferents països europeus interessats en el Mercat Ecològic d’Alzira que se celebra cada dimecres, com una experiència organitzativa transformadora.

Esta delegació durant la seua visita a València coneixerà experiències en els àmbits de l'organització, producció, comercialització, regulació agràries i alimentàries, en una visita coordinada per la Coordinadora d'Agricultors i Ramaders de la Comunitat Valenciana (COAGCV). En el cas d’Alzira, el seu interés el generava el Mercat Eco com a experiència de compra directa al llaurador.

Carreres ha manifestat: “És gratificant i molt positiu que el Mercat Ecològic d’Alzira siga posat com a exemple dins d’un projecte en l’àmbit europeu. Este mercat està en funcionament des de desembre de 2016 i va consolidant-se dins de la ciutat com un altre mercat paral•lel a l’ambulant de cada dimecres. A més, es posa de manifest la importància de diversificar l’oferta de productes i actua com a revulsiu per als comerços de la zona”.

La visita està emmarcada en el projecte “Bringing Organisations and Network Development on Higher Levels in the Farming Sector in Europe (BOND en les seues sigles en anglés)”, que va començar a caminar el passat 7 de novembre i donà lloc a Brussel•les al consorci d'organitzacions i Institucions que lideren el projecte, que va ser seleccionat per la Comissió Europea amb la màxima puntuació possible.

Diferents organitzacions lligades a la Via Campesina europea (de Portugal, Gran Bretanya, Hongria, Romania, el Sindicat Labrego Galego i COAGCV), tres universitats de gran prestigi (Coventry, Wageningen i Còrdova), cooperatives de referència mundial (Noruega, Holanda, França i Itàlia), juntament amb el Ministeri d'Agricultura moldau i l'Organització de Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), participen en un consorci multiactor en el desenvolupament del projecte.

Este projecte reconeix el paper fonamental que tenen els agricultors i les agricultores en el desenvolupament mediambiental i econòmic sostenible del sector agrícola a Europa, així com la importància de la seua organització. BOND contribuïx a desencadenar, enfortir i organitzar el gran potencial d'acció col•lectiva i creació de xarxes, grups i entitats d'agricultors i administradors de terres, centrant-se en països amb nivells d'organització més baixos, amb vista a crear coordinacions fortes, dinàmiques i eficaces que tinguen veu i lloc en el disseny de polítiques.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 03/03/2018
¡Que vergonya!. Representantes de todos estos paises e instituciones se han desplazado desde sus diferentes paises para observar in situ a "quatre paraetes" que venden fruta y verdura ecológica al aire libre sin unas instalaciones dignas, sin urinarios , sin agua corriente, vestuarios, etc. etc.......... y aún tienen la caradura de salir sonrientes en la foto. ¡lo que hay que ver!.
saludos.
JoanV - 03/03/2018
Cualquier cosa sirve para que los políticos hagan turismo a cargo del pueblo, y salir en la foto

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal