Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto del 13 de febrer
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Les llums del camp de futbol 7 del Venècia es queden dos dies en les llums enceses
Cartes al director

"Gastant mes de lo estrictament necessari i contaminant de forma evitable e innecessària"


 

._000523

El dia 13 de febrer i el 01 de març, les llums del camp de futbol "7" de Venècia es quedaren enceses, en el primer dia com a mínim fins a les 3 de la matinada, en el segons dia, tota la nit.

El dia 13 de febrer vaig enviar un whatsapp tant a el, “Señor Concejal” Fernando Pascual, com també a la, “señorita Concejala” Aida Ginestar, en ningun dels casos, contestaren, “OK”, no passa res, no tenen el perquè, però tampoc solucionaren el problema.

El día, 01 de març, vaig fer lo mateix, però aquesta vegada nomes a la, “ señorita Concejala”, es veritat que l’hora no era massa adequada, les 00’50, que segons me digué, estava de baixa, raons de pes per a no fer lo que jo crec que deuria haver fet, ja que, malgrat tot a mi me pareixia molt important per ha importunar-la, les raons les vaig ha esposar a continuació.

1ra. Hi ha persones o famílies amb pobresa energètica i no poden encendre la calefacció quant volen o necessiten.

2na. El canvi climàtic per la contaminació generada per l’excés de consum energètic, es real, o la “señorita Concejal”, Aida Ginestar, creu com el, “Cuñao de Mariano Rajoy, que lo del cambio climático no es verdad”.

3ra. La contaminació lumínica es molt perjudicial, per mols motius.

 “Señorita Concejala” Aida Ginestar Pau, vostè te uns sous totalment públics i afortunadament, vostè, pot encendre la calefacció, si vol, però altres famílies, no, el ser regidora i representar a un Ajuntament, te que ser conscient i consegüent amb lo que representa, vostè te els contactes per ha solucionar amb eficàcia i brevetat aquesta circumstancia puntual.

El fer una queixa a l’Ajuntament al mati del dia següent, com vostè hem va aconsellar, no te cap sentit, ja que el mal ja estaria fet.

Cridar a la policia local, clar que ho vaig fer però, o no pogueren o no saberen com localitzar al un responsable.

La qüestió important es que dos dies les llums es quedaren enceses, gastant mes de lo estrictament necessari i creant una contaminant evitable e innecessària, jo crec que un Ajuntament te donar exemple, en els dos casos, ja que els diners i recursos que gestiona son de totes i tots.

Un contribuent i veí, En Jordi Cortés

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000243



 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

al tall - 09/03/2018
si pagara la factura la ud no la dixarien encesa
Luiset - 09/03/2018
No seáis mal pensados, eso lo habrán dejado para que crezca la hierba.
D'abans - 09/03/2018
Després es queixen de que hi ha infrafinançament en la CV, para que volen més finançament per a malgastar més encara els nòstres diners. Quín tall de .... Sense paraules.
Percha - 10/03/2018
Si hubiera sido cosa de inaugurar algo si se hubieran movido para postureo en la foto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal