Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Salvem l’Hospital de la Ribera

“De la falta de regulació, transparència i de control en la gestió i en les inversions, volem una Sanitat Pública que invertixca en millorar la salut de les persones”


 

 

El dia 1 d’Abril s’acaba la privatització de la Sanitat Pública de La Ribera. Un dia de celebració perquè a partir d’eixe dia la Gestió de la Sanitat serà totalment pública i serà l’inici d’una nova etapa sanitària en La Ribera.

Cal que Salvem L’Hospital de La Ribera de l’empresa que ha gestionat la nostra salut des de l’any 1999, que s’ha dedicat a defendre el seu dret de guanyar diners, uns 30 milions d’euros en els últims 5 anys, diners que ha deixat d’invertir en Personal, Infraestructures, Mobiliari, Equipaments...

Recordem que este Hospital es va construir amb els impostos de totes les Valencianes i els Valencians i que un Hospital que estava pressupostat en 30 milions d’euros, acabà costant-li a les arques públiques 69 milions d’euros. Els 39 milions d’euros restants anarem a parar als beneficis empresarials de Ribera Salud.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la falta de regulació, transparència i de control en la gestió i en les inversions, volem una Sanitat Pública que invertixca en millorar la Salut de les Persones, no volem que continuen negociant amb la nostra salut.

Salvem L’Hospital de La Ribera de l’Associació de Directius, que sols busca mantenir els seus privilegis i el seu «estatus», a canvi de permetre que es retalle en Personal, desaparèixer del seu lloc de treball dimarts i dijous, sobrecarregant als seus companys i companyes, per a fer campanya per a defendre els seus interessos i de consentir les altes incentivades per als pacients.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la manipulació informativa, de que tindrem que anar a rebre assistència sanitària a València. L’Hospital de La Ribera continuarà funcionant l’1 d’Abril igual que el 31 de Març i la Cartera de Serveis continuarà essent la mateixa i els Professionals també.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la Campanya de Por que estan intentant sembrar entre la població, augurant un colapse de l’atenció sanitària a partir del dia 1 d’Abril. El procés del canvi està realitzant-se d’una forma tranquil•la, ordenada, planificada i transparent. Els únics que estan nerviosos són els que perden l’oportunitat del negoci de la salut. Fa temps que estàn realitzant-se proves per a facilitar la transició del sistema informàtic actual, Navisión, de Ribera Salud, al sistema informàtic futur, Orion logist, de la Conselleria de Sanitat. Estan realitzant-se cursos de formació entre el Personal que utilitza estos programes per a que el dia 1 d’Abril es puga fer la migració d’un sistema operatiu a l’altre amb éxit. Cal recordar que quan Ribera Salud va començar en 1999 la gestió privada de La Ribera, no sols no va tindre cap problema de col•laboració per part de la Conselleria de Sanitat, sinó que va tindre totes les facilitats per a fer una transició amb totes les garanties per a la ciutadania. Esperem la mateixa col•laboració i lleialtat institucional de Ribera Salud.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la falta de Personal, de la saturació i colapse actual de les Urgències i l’Atenció Primària, del deteriorament dels equipaments...Necessitem no sols mantenir, sinò millorar la qualitat de l’Atenció Sanitària a la Ciutadania, augmentant la plantilla de Personal, adequant-la als ratios de la resta de Comarques gestionades per la Conselleria de Sanitat. Se van a crear 1994 llocs de treball nous que cobriran la Plantilla actual d’unes 1,500 Treballadores i Treballadors laborals, més l’augment per cobrir les necessitats de la Població. Que no ens enganyen, a partir de l’1 d’Abril hi hauran més Metges, més Infermeres, més Auxiliars, més Zeladors, més Personal de Neteja..., perquè ja està contractan-se al personal per a que comence a treballar a partir del dia 1 d’Abril.

Salvem L’Hospital de La Ribera de les contractacions arbitràries, sense control ni transparència. A partir de l’1 d’Abril les contractacions seràn mitjantçant la Borsa de Treball i seràn contractes més estables i de millors condicions laborals.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la falta de llits, de les llargues esperes en un box d’urgències per poder ingresar en una habitació, generalment doble. Que no ens enganyen, la propaganda de les habitacions individuals es va acabar fa anys. Des de la inauguració en 1999, en la planta primera les habitacions sempre han sigut dobles, mai individuals. En l’actualitat la majoria de les habitacions són de 2 llits, quan estan disnyades per un sol llit i els passadissos d’Urgències ja s’han convertit en habitacions, això si, sense intimitat ni suficient personal.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la discriminació que patim els habitants de La Ribera. De tots és sabut que hi han 2 telèfons de contacte en l’Hospital de La Ribera, un per als pacients de fora de la Comarca i altre telèfon per als que vivim ací.

Salvem L’Hospital de La Ribera de les falsedats, que no ens enganyen, l’Informe del Síndic de Comptes és una auditoria sols del Departament de Manises i explica que no pot aplicar-se al Departament de La Ribera, perquè no disposa de la informació necessària. A més a més les 2 Concessions Administratives tenen la mateixa càpita i la de Manises va tindre que construir l’hospital de Manises i La Ribera ja tenia construït l’hospital i Ribera Salud havia cobrat 69 milions d’euros de la Generalitat Valenciana per la seua construcció. Sols va construir un Centre de Salut a Alzira, la resta de Centres de Salut i Consultoris estaven tots ja construits per la Conselleria de Sanitat.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la campanya de desprestigi de la Sanitat Pública. Tenim una Sanitat Pública de qualitat, amb uns Professionals altament qualificats, que per descomptat tenim que millorar, però sobretot cuidar i mimar, perquè és un dret constitucional i una garantia d’equitat entre les persones. No podem consentir que la Sanitat Pública caiga en mans de les Companyies Asseguradores i que canviem millorar la salut de la població per millorar els beneficis empresarials.

Salvem L’Hospital de La Ribera de la campanya de difamació i intimidació que es realitza cap a les persones que defensem la Gestió Directa de la Sanitat Pública. Tenim el dret a defensar una Gestió Sanitària on l’únic objectiu siga millorar la Salut de la Ciutadania i no per això ser el foco d’acusacions falses i desprestigi professional i personal.

El dia 1 d’Abril celebrarem que s’acabe la privatització de la Sanitat Pública de La Ribera, que no ens enganyen, no per motius idiològics, ni partidistes, simplement perquè s’acaba el contracte de la privatització i el negoci empresarial.

Àngels López

Infermera del Centre de Salut d’Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000342 
._000530
.-000260

.-000048



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal