Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira obri el primer termini per a sol·licitar les ajudes extraordinàries a l'estudi

"Un dels nostres objectius, des de la nostra regidoria, és que tots i totes, tant joves com adults amb ganes d’ampliar coneixements, tinguen recursos i possibilitats de continuar aprenent"


 

.
.-000049

Des de la Regidoria d’Educacció i Infància, s’ha obert el termini de sol•licituds d’ajudes de caràcter extraordinari per a l’exercici d’activitats formatives que s’estiguen realitzant o que s’hagen realitzat al llarg del curs 2017/2018, o en l’estiu de 2018 (juliol i agost) .

Podran acollir-se i ser beneficiaris de les ajudes extraordinàries

a l’estudi les persones menors de 30 anys, residents a Alzira,

amb insuficiència de mitjans econòmics per a realitzar l’activitat

proposada, que complisquen els mèrits suficients per a ser beneficiaris i en concurrència amb alguna de les condicions establides a les bases i publicades al BOP.

Poden consultar tota la informació en la web de l’Ajuntament d’Alzira. El primer termini de sol•licituds finalitza el dia 14 d’abril de 2018 i el segon periode s’obri l’1 al 30 de juny de 2018.

Les activitats per a les quals podran demanar-se estes ajudes seran.

a) Cursos de formació universitària o postgrau en altres comunitats autònomes (en el cas que no n’hi haja a la Comunitat Valenciana).

b) Cursos de formació universitària o postgrau en l’estranger.

c) Cursos complementaris a les ensenyances de règim específic.

d) Cursos, tallers i altres activitats formatives per a l’estiu (juliol i agost) de 2018, complementàries a la formació reglada.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància insistix que l’educació no té edat. “Un dels nostres objectius, des de la nostra regidoria, és que tots i totes, tant joves com adults amb ganes d’ampliar coneixements, tinguen recursos i possibilitats de continuar aprenent. És molt satisfactori veure com la gent té ganes de saber, de conéixer i d’ampliar les seues mires, i és clar que nosaltres posarem totes les mesures necessàries per a facilitar-ho, i amb estes ajudes de caràcter extraordinari donem un altre pas endavant”.

 
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 

                              

 .-000003                                                         .-000004                                             ._000511 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal