Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.852 Fotografías: 108.836 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La foto de la falla Plaça Major vista a través d’un globus, guanyadora del IV Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, ha organitzat el IV Concurs d’Instagram de les Falles i Setmana Santa 2018


 

._000541 

El jurat va donar a conéixer la setmana passada les vint fotos finalistes del concurs de Falles, i ha obert a les xarxes socials de Facebook i Instagram de l’Ajuntament una votació popular per tal de determinar quina instantània serà la que anunciarà el concurs de l’any vinent. Després de tancar hui el termini de votacions, la foto més votada ha sigut la presentada per lentilphotography, que mostra les sabates de diverses falleres recolzades al pont de Ferro. Precisament, el jurat ha escollit esta fotografia com a la segona millor del IV Concurs d’Instagram de Falles. El tercer premi ha sigut per a la foto presentada per fanny_lybra, que mostra a dos xiquets, un lligant-li l’espardenya a l’altre. I el primer premi escollit pel jurat correspon a la foto d’Alzirophitecus_sucronensis, per la foto en la qual s’aprecia la falla Plaça Major a través d’un globus. En la segona quinzena d’abril se celebrarà a l’Ajuntament l’acte de lliurament de premis, així, tant als guanyadors del concurs de Falles com als tres guanyadors del IV Concurs d’Instagram de Setmana Santa se’ls atorgarà els premis corresponents: 150 euros per als primers, 100 per als segons i 50 euros per als tercers. Cal recordar que el termini per a presentar fotos al IV Concurs d’Instagram de Setmana Santa finalitza el diumenge 1 d’abril, utilitzant l’etiqueta #setmanasantaalzira2018.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Patrimoni Cultural, ha ressaltat la qualitat de moltes de les fotografies que participen en el concurs de Setmana Santa, alhora que anima a totes i tots a continuar participant, ja que esta és una manera més de donar promoció a una de les tradicions més arrelades a la nostra ciutat que es caracteritza pel muntatge dels dossels que han aconseguit ser declarats Bé de Rellevància Local, després de mesos de treball, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

.-000295  
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal