Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El 10 d’abril s’inicien les obres de condicionament de la segona fase al carrer Benito Pérez Galdós

"Estes són unes obres que aportaran una major amplitud a les voreres per tal de donar una major mobilitat al vianant, al mateix temps que representarà un avantatge per al comerç de la zona"


 
._000519

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, informa que, tal com ja es va realitzar l’any 2017 al primer tram del carrer Benito Pérez Galdós, a partir del 10 d’abril començaran les obres corresponents a la segona fase de condicionament d’este carrer, comprés des dels números 27 al 39, imparells, i del 36 al 52, parells.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira, “continuant amb l’actualització del carrer Benito Pérez Galdós, que va començar al mes de juny de 2017, és moment d’avançar i posar en marxa la segona fase de les obres d’este carrer principal de la ciutat d’Alzira, i es finalitza així un dels projectes més importants que s’han realitzat per donar als carrers de la nostra ciutat una imatge renovada, actual, còmoda, moderna, lligada amb la sostenibilitat i cuidant els detalls”.

Estes són unes obres que aportaran una major amplitud a les voreres per tal de donar una major mobilitat al vianant, al mateix temps que representarà un avantatge per al comerç de la zona.

Sens dubte, estes mesures són sempre fruit d’un gran treball estudiat per un equip de persones que aporten la seua perspectiva professional, per tal d’aportar una visió d’acord amb els temps que vivim, amb modernitat i guanyant espais oberts i ampliant l’arbratge dins del nucli urbà.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, i la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, han visitat els comerços de la zona per transmetre’ls el seu suport, i aclarir els dubtes que puguen sorgir sobre les esmentades obres.

Segons declara Isabel Aguilar, “tal com férem l’any passat, en la primera fase de les obres d’este carrer, posarem totes les mesures al nostre abast perquè les molèsties, per a vianants, trànsit, clients i comerciants, siguen les mínimes. Este és un segon pas cap al canvi, cap a la modernitat i donar a un dels principals carrers comercials de la ciutat el valor que mereix amb comoditats per als usuaris i una imatge agradable i actual. Estem segurs que Alzira camina en la direcció correcta”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000243




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Agus - 05/04/2018
Ya puestos podrían acabarlo hasta la torre...
Diego - 09/04/2018
Han hundido esta calle, no me compraba aqui un piso ni loco, no puedes parar ni para bajar la compra del coche, no se como los vecinos de esa calle no han salido a la calle de huelga.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal