Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 15 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto: Aida Ginestar | Instagram
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja s’han repartit 350 caixes de bossetes de sucre de la campanya 'Com més sucre més dolç'

“Ha tingut una magnífica acollida tant entre els bars i restaurants com en les xarxes socials, per això hem volgut ampliar-la perquè arribe a tota la ciutat d’Alzira”


 

._000526

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la campanya “Com més sucre més dolç”, de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants del nostre municipi. A hores d’ara, ja s’han repartit 350 caixes de bossetes de sucre d’un total de 550 existents.

Aquells hostalers que encara no hagen participat en la campanya o aquells que vulguen més bossetes de sucre poden acudir a per més al Serval (Servei de Promoció i Ús del Valencià, C/ Rambla s/n, 2a planta), fins esgotar existències.

Aida Ginestar, regidora de Cultura i Esports, considera que la campanya “ha tingut una magnífica acollida tant entre els bars i restaurants com en les xarxes socials, per això hem volgut ampliar-la perquè arribe a tota la ciutat d’Alzira”.

Cal recordar que es tracta d’una campanya de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il•lustres valencians.

A més, dins de la campanya “Com més sucre, més dolç”, el 30 d’abril es celebrarà un concurs en Instagram, en el qual regalaran 5 camisetes de la campanya als autors de les 5 fotografies que tinguen més “M’agrada”. S’hi pot participar fent-se una foto amb els sobrets de sucre i etiquetar #commessucremesdolç. L’últim dia per a participar-hi és el 30 d’abril.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000455  
 
 .-000137

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Diego - 16/04/2018
¿ Y esta gilipollada quien la ha pagado? espero que no seamos nosotros con nuestros impuestos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal