Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Se signa el conveni de col·laboració per a la recuperació del camí natural de l’antic trenet

Els ajuntaments d’Alzira i La Barraca d’Aigües Vives i el Consorci de la Ribera adequaran i recuperaran el camí natural de l’Antic Trenet


 
  .-000504

L’Ajuntament d’Alzira, l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives i el Consorci de la Ribera han signat un conveni de col•laboració per a l’adequació i recuperació del camí natural de l’Antic Trenet que correspon a les anualitats de 2018 i 2019 i pel qual es realitzaran les obres de condicionament del camí en els trams localitzats en els termes d’Alzira i la Barraca d’Aigües Vives.

Estes obres d’adequació i recuperació s’emmarquen dins del Pla de Dinamització i Governança Turística que desenvolupa el Consorci de la Ribera mitjançant un conveni de col•laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València, pel qual l’any passat ja es va fer la recuperació d’un tram al terme de la Barraca d’Aigües Vives. Així, per als anys 2018 i 2019 es preveu una inversió total de més de 200.000 euros per a la recuperació del traçat de l’antic trenet. El Consorci de la Ribera assumirà el finançament de 140.000 euros mitjançant el Pla de Dinamització, mentre que la resta serà assumida per l’Ajuntament d’Alzira, que aportarà 35.000 euros en 2019, i l’Ajuntament de la Barraca, que aportarà 35.000 euros en 2018.         

”Amb estes obres continuem amb l’adequació i recuperació del traçat de l’Antic Trenet”, ha assenyalat el president del Consorci de la Ribera, Òscar Navarro. “És un projecte molt ambiciós però pensem que és fonamental per a potenciar els recursos turístics de la comarca i que estem portant-lo endavant amb l’ajuda de diverses institucions i dels ajuntaments implicats. Aquesta és una passa més per a aconseguir l’objectiu d’adequar el traçat des d’Alzira i Carcaixent fins la platja de Tavernes de la Valldigna”, ha conclòs el president del Consorci.

Verònica Almunia, alcaldessa de la Barraca d’Aigües Vives, destaca l’impacte tan significatiu que ha tingut l’execució de la primera fase en 2017, i es mostra convençuda del potencial turístic que té la recuperació d’este històric patrimoni.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, assenyala que “des de l’Ajuntament d’Alzira apostem clarament per una mobilitat sostenible i este és un projecte molt ambiciós per tal de vertebrar el terme d’Alzira i la Barraca així com la Ribera i la Valldigna. També és una aposta per un turisme sostenible i de qualitat que puga complementar el turisme més tradicional de sol i platja”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 

 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 10/05/2018
Es carreguen el projecte ambici.
No fan ni un metre de carril bici nou en tota la legislatura.
Però això sí, signen un projecte de fantasia, no per a fer-ho sinó perquè ho facen els que vinguen després. No tenen nom.
Pere Peres - 11/05/2018
Indisnado, tens l'horari del Medievo de la Barraca? I el de la Ciutat del cinema? i el del no-sé-què del motor?
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal