Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 Per al Partit Popular, ‘la prohibició de les cremes agrícoles complicarà molt més la supervivència dels agricultors de la comarca”

Enrique Montalvá, regidor del PP d’Alzira, va criticar les propostes de creació de biomassa proposades pel tripartit alzireny


 

 

El Partit Popular d'Alzira realitzà una xarrada-col·loqui sobre la prohibició de les cremes agrícoles en parcel·les a una distància de fins a 500 metres de les zones forestals de muntanyes, barrancs i rius.

Segons els populars, esta prohibició afecta quasi a la meitat del terme municipal d'Alzira i a la totalitat de molts pobles de la comarca, així com als municipis que no tenen pla de cremes”. En la xarrada van participar José Andrés Hernández, regidor del PP d’Alzira; Antonio Saá Carrasco, coordinador del grup de debat d’agricultura; Enrique Montalvá, agricultor i regidor del PP a Alzira i va comptar també amb la presència d’Elena Bastidas, diputada del PP al Congrés del Diputats.
“L’objectiu és crear propostes i al·legacions amb la finalitat de frenar que es castigue més encara, la maltractada economia agrària de la comarca per part de la Generalitat Valenciana i per part del tripartit alzireny”, segons Montalvá. 
Encara es pot frenar esta iniciativa tan injusta que acabarà fent pagar els plats trencats a la butxaca de l'agricultor, així com canviar-la per unes altres que vetlen pel medi ambient, però no a costa d'un perjudici econòmic per als agricultors que portem molts anys treballant pel medi ambient i cremant sense destruir la muntanya”, assegurà el regidor del PP.


E6D 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Labrador - 11/05/2018
Y pensar que cuando gobernaba el PP, hasta el 2015, todos los labradores éramos ricos. Yo vendía la arroba a 13 euros y los últimos tres años no ha llegado a 2. Al día siguiente de salir el PP de las instituciones los labradores ya éramos unos parias cuya supervivencia peligraba.
Pere Peres - 11/05/2018
En agost de 2013 el govern del PP va perpetrar una apujada de la part regulada del rebut de la llum en un 125%. D'aquesta manera un pou de regants amb una potència contractada de 300Kw passà de pagar 13.496 € a pagar-ne 30.382 € la qual cosa va suposar l'abandonament de milers d'hectàries de conreu.
Ni el regidor Montalvà ni cap dels altres va obrir llavors la seva boca per brasmar contra el miserable tiranicidi del contuberni oligopoli-elèctric-PP.
Ni teniu vergonya ni la coneixeu.
Salutacions
Llaurador - 12/05/2018
Coincido plenamente con el PP en esta ocasión y con quien quiera echar un cable a la agricultura.
El tripartito no escucha a los agricultores ni siquiera los tiene en cuenta.
Sólo prohíbe, Prohíbe y más prohibiciones.
Gobernar a base de prohibir será cómodo pero es insostenible.
El sector se ha pasado un montón de tiempo perdido sin poder quemar por las ansias ecologistas de un concejal que no tiene ningún tipo de titulación ni experiencia en el sector.
Els incendis són culpa de la falta d'atenció de les muntanyes. Les muntanyes privades que estan netes, mal que ens pese, no s'incendien, i quan s'incendien s'apaguen.
En la barraca van instal·lar un sistema antiincendis car, pagat amb diners dels usuaris de la urbanització que va salvar a la urbanització de l'incendi.
Les muntanyes antany netejades pels agricultors, ramaders, forners gastaven la llenya per a fer pa, el pasturatge eliminava l'herba i el sotabosc es mantenia. Però els llestos entre els llestos (tripartits i avanpassats), van prohibir l'entrada en el bosc. Li sona senyor Pere?
No són els llauradors que demanen permís per a cremar, els que originen els incendis. Són els que ho fan sense control o sense coneixement perquè són assalariats amb menys formació, menys pràctica, que en el fons els pobres tampoc són els culpables.
Caldria formar-los per part de l'Ajuntament (autentic culpable per desidia). Però en compte de formar, de donar pautes de precaució i posar mitjos de neteja ho arreglem prohibint.
Brau pel Cosistori.
S'ha lluït.
Para muestra un botón; ha permitido plantar palmeras tóxicas (rotonda del bingo) a la entrada de la ciduad caras, con el dinero de todos en una zona de paso de niños.
No se reúne con el sector agrícola.
Propone medidas de bombero torero. Una trituradora para más de 30.000 toneladas de material de derroñe que se sacan anualmente en el término.
A parte del transporte de la leña a cargo ¿De quién? ¿Del agricultor?
Se mete e insulta a los representantes de los agricultores.
La verdad, nunca creí que tendría que decirlo, porque yo señores vote Compromís, pensándome que era en defensa de los trabajadores y ahora me doy cuenta que nos defendía mejor Elena que estos señores.
Tampoco creí que me vería obligado a reconocer que el señor Montalvá lo hizo infinitamente mejor.
Pero es que lo han puesto en bandeja. Quedan 13 meses, compañeros del campo. Serán duros, aun tendremos que sufrir más insidias y molestias hacia los TRABAJADORES por parte de estos que no son trabajadores y que solo nos obligan a malvivir.
Ya perdí mi fe en izquierda unida en el pasado, luego en los Socios Listos y ahora el Compromís que ¿con quien se comprometen?
Lo que se dijo por aquí de que es peor un incompetente que un corrupto es cierto. El corrupto se lleva un traje, una comisión o una tajada. Pero el incompetente sin darse cuenta te mata. Eso están haciendo estos señores Tripartitos, matando el sector agrícola que ya esta bastante tocado como para aguantar a políticos incompetentes.
Vecino - 12/05/2018
Llaurador , dejas a Juan Palomo al nivel del betún. Te ha faltado decir que guapo soy que tipo tengo.
Pere Peres - 13/05/2018
A veure llaurador o pastoret o el que sigues: clava't açò en la teva mollera dura com un cudol: els llauradors són els responsables del 55% dels IIFF arreu espanya. Amb la contundència de l'estadística l'Administració no pot fer més que vetlar pels interesos comuns i la defensa del nostre patrimoni mediambiental legislant contra la desídia, la ignorància i la burrera empedreïda d'aquells llauradors els fets consumats dels quals és la muntanya botada a foc
Comprens, soca?
Llaurador - 13/05/2018
Els llauradors, que produïxen quasi tot el que menges.
Umm Pere, Pere. Que em fique els teus consells en la mollera?
Per fortuna no necessite fer-li cap cas.
Em rendisc, intentar educar en el respecte a algú com vosté és una tasca impossible.
És vosté l'únic savi, els altres som de burros para baix.
Ara fixe's en l'autovia, quan conduïsca si es fica en un carril per mal lloc. No són tots els que van en contra direcció són burros o ases (Bons animals). Mire's en l'espill, igual es sorpren.
Pere Peres - 13/05/2018
Mira pastoret, si per tu fóra ací continuaríem éssent caçadors-recol·lectors. Les tècniques agràries avancen i el que no s'adapta desapareix.

Màquina biotrituradora de branques de fins 85mm composta per motor gasolina de quatre temps amb cos interior de tres cutxilles i setze martells que aplasten i trituren les branques i les fulles; motor de gasolina de quatre temps, dues rodes pneumàtiques de 12", 106 kg de pes, combustible gasolina sense plom 96, dipòsit de 6 litres i 6 hores d'autonomia 996€ IVA inclòs.

Si el que traus del camp no et permet disposar d'una eïna per a complir els requeriments de la legalitat vigent millor que et dediques a una altra cosa com, per exemple xuclar cadenats.
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal