Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 La Biosfira arriba a Alzira este cap de setmana al Parc de l’Alquenència

La inauguració oficial serà divendres 18 de maig, a les 19 hores


 

._000549 

Este matí s’ha presentat en roda de premsa la Biosfira, que se celebra al Parc de l’Alquenència del 18 al 20 de maig. La presentació ha estat a càrrec de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, Ivan Martínez, el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, i la directora d’IDEA, Carmen Herrero.

Recordem que la Biosfira és un esdeveniment per a promocionar i divulgar els beneficis de viure de forma sostenible i cuidant el medi ambient. Al llarg de tot el cap de setmana s’esdevindran diverses activitats, com la venda de productes ecològics, exposició d’articles relacionats amb les energies renovables, mobilitat, bioconstrucció o salut, bellesa i artesania, concerts, conferències, tallers i activitats al voltant de la vida saludable i per als més menuts un espai únic.

Gómez ha destacat: “Amb esta nova edició de la Biosfira li donem continuïtat a una Fira que va tindre molt bona acollida l’any passat. A més, li donem vida a un espai verd per excel·lència de la nostra ciutat com és el parc de l’Alquenència, com ja férem la passada setmana amb el Nan@fest. La Biosfira naix de la coordinació de diferents departaments i és una trobada per la sostenibilitat, en un ambient ludicofestiu. També és un espai que servix per a donar a conéixer a comerços i professionals d’Alzira que ens mostraran tot el que saben fer”.

Martínez ha afegit: “Recordem que la primera edició de la Biosfira va ser premiada per part de la Generalitat Valenciana com a fira de l’any i va aconseguir superar les expectatives. Amb la segona edició de Biosfira es pretén constituir Alzira com un referent en este àmbit gràcies també a l’impuls de l’Ajuntament i tractarem de consolidar este esdeveniment perquè servisca de motor econòmic en la nostra comarca i també com a referent de bones pràctiques dels ajuntaments caminant cap a una ciutat realment sostenible. Enguany comptarà amb un total de 54 expositors i 80 activitats programades de forma contínua”.

Com a novetat d’esta edició, podem destacar el concurs de jardineria, que es realitzarà dissabte, de 9 a 13 hores, amb la participació tant de gent d’Alzira com d’altres poblacions i amb el qual es vol fomentar el caràcter formatiu de la Biosfira. Mitjançant este concurs es crearan jardins al parc de l’Alquenència i es donaran dos premis a les dos del migdia.

A més, coincidint amb la celebració de la Biosfira s’ha programat també la Universitat de Primavera, que gira entorn de les energies renovables, una alternativa viable als combustibles fòssils. Se celebra dijous, 17 de maig, i divendres, 18 de maig, a les dependències d’IDEA (c/Ronda Algemesí, s/n).

 
 

Tota la informació es pot trobar en

https://www.idea-alzira.com/programa-biosfira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pesadilla - 15/05/2018
Una duda, Sr Martinez ha invitado a los sindicatos???????

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal