Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Descobreix les agendes d’Edicions 96 per al curs 2018-2019

Edicions 96 té ja enllestides les agendes escolars que milers d’alumnes d’arreu de les comarques valencianes utilitzaran durant el curs


 
 
 
 

._000407
 
 
Confeccionades de manera sostenible, amb paper procedent d’explotacions forestals certificades, cobertes biodegradables i tintes vegetals, les agendes d’Edicions 96 són, sobretot, un producte de proximitat elaborat íntegrament a la Ribera. El seu muntatge final es realitza en un Centre Especial d’Ocupació, la qual cosa fa possible la integració laboral de persones amb diversitat funcional. Quant a les temàtiques proposades enguany, l’agenda de Primària es dedica, per una banda, a la figura de Joan Fuster, de qui trobareu una sèrie d’aforismes encapçalant algunes pàgines; i per una altra, a les emocions, que hi hem referit amb frases cèlebres, poemes, cançons, embarbussaments, etc.
Per a l’agenda de Secundària, s’ha volgut aprofitar que 2018 és l’any Europeu del Patrimoni Cultural, així és que, al llarg de les seues pàgines es fa un recorregut per la història del patrimoni d’Europa i es fa èmfasi cada mes en una manifestació artística diferent i en els principals estils. Tot des d’un plantejament de disseny actual i atractiu.
L’agenda Dia a Dia per al curs 2018-2019 se centra en la història del ferrocarril, de manera que els mesos s’il•lustren amb diferents locomotores que al llarg dels darrers 150 anys han circulat per les vies del País.
Com a novetat, les agendes d’Edicions 96 es completaran el curs que ve amb un web de recursos digitals, a través dels quals es podrà ampliar el contingut de l’agenda des de les pissarres electròniques.
Més informació a: www.agendaescolar.org
Edicions 96

 
 
 
 

 
Agenda escolar de primària





Agenda secundària





Agenda Dia a dia

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal