Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Xúquer Centre Educatiu llança Holidaylab, una completa oferta per a l’aprenentage actiu de l’angles en estiu

El curs inclou workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes iactivitats acuàtiques


 
.-000472 

Des de fa uns anys, les exigències que marca el nou mercat laboral han portat a les famílies a demandar un major coneixement d'idiomes estrangers des de les edats més primerenques. També els experts coincideixen en la importància de començar a ensenyar als xiquets i xiquetes una segona o tercera llengua al més prompte possible. 

Per aquest motiu, és essencial acompanyar a l’alumnat amb tots els recursos al seu abast. Les noves tecnologies, dinàmiques de jocs i activitats experiencials son algunes de les alternatives més efectives. Aquestes generacions són de nadius digitals i per a ells i elles resulta natural poder aprendre amb aquests mètodes.

Conscient d’aquestes noves necessitats, Xúquer Centre Educatiu llançarà enguany una completa oferta per a aprendre anglès, des dels 3 fins als 12 anys. Amb Xúquer HolidayLab, el centre d’Alzira oferirà als més menuts l'oportunitat de viure l'anglès d'una manera més lúdica, amb noves experiències i creant accions que conviden a crear, innovar i gaudir mitjançant un aprenentatge i un entorn diferent.

Els labbers trobaran en Xúquer HolidayLab una nova experiència per a apropar-se al coneixement de la llengua estrangera en un moment de l’any en el qual els xiquets i xiquetes necessiten relaxar-se, jugar i fer coses diferents experimentant, creant, innovant i gaudint mitjançant un aprenentatge actiu.

Xúquer HolidayLabcomptarà amb un equip de professionals amb una àmplia experiència en el procés d’ensenyament-aprenentatge d’idiomes, es comuniquen únicament en anglès i coneixen les eines necessàries per a aconseguir que a poc a poc els xics i xiques deixen les seues pors i utilitzen l’anglès en les seues converses.

El curs, que s’impartirà en les instal•lacions de Xúquer Centre Educatiu, tindrà un horari de 9 a 14 hores. Cada jornada, consta d´un Lab d’1,5 hores de durada en el qual el professorat proporciona als nostres labbers l´input necessari (vocabulari, funcions, cançons, jocs) per a poder engegar les diferents activitats que es realitzen en les Workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes, piscina, festes… i qualsevol activitat que sorgisca a iniciativa del grup.

Xúquer HolidayLab també oferirà serveis addicionals, com la matinera (de 8 a 9 del matí) i menjador (de 14 a 15 hores). El dia 29 de maig, el professorat oferirà una sessió informativa per a les famílies que estiguen interessades.

Xúquer Centre Educatiu

 


 

 

 


ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS

 

EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en algunas entradas del diario, en concreto en las de carácter comercial.


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal