Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala organitza la ‘Festa del Futsal’ el proper dissabte

Les activitats de caràcter lúdic i esportiu tindran lloc en el carrer Pere Morell, a partir de les 11 hores


 
 ._000524

El dissabte 26 de maig se celebrarà en el carrer Pere Morell la ‘Festa del Futsal’, una jornada lúdica organitzada per l'Alzira Futbol Sala dedicada a tots els públics. Les activitats s’iniciaran a les 11 i duraran fins a les 17 hores, moment de l’inici del partit entre l'Alzira FS i el CA Favara.

En les activitats programades destaquen les classes de zumba i militarytrainingsystem (MTS), que impartiran monitors del centre esportiu Topsport. Per als més menuts hi haurà un ‘futbolí humà’, així com jocs, pintacares i música. A les 15 hores, els assistents podran tastar la paella gegant i així agafar forces per a deixar-se la veu en la graderia del Palau d’Esports.

Els tiquets per a adults, que inclouen el dinar i l’entrada al partit, tenen un preu de 5 euros. Per cada tiquet d’adult s’obtindrà una invitació per a menors 12 anys. Els aficionats amb carnet de simpatitzant podran fer-se amb el tiquet per 3 €. Es poden adquirir a través del correu alzirafutbolsala@hotmail, contactant en les xarxes o el mateix dissabte en guixeta.

 

El títol i l’ascens a 2a Divisió B en joc

A les 17 hores, la ‘Festa del Futsal’ continuarà dins del Palau d’Esports amb l’encontre entre l'Alzira FS i CA Favara. Els de BraulioCorreal es juguen el campionat de 3a Divisió i el corresponent ascens de categoria. El club riberenc ha recuperat esta setmana l’#omplimelpalau per a acompanyar l’activitat en xarxes amb la intenció de motivar l’assistència de l’afició alzirenya.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 
               
                     .-000004                                             ._000511

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal