Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Cambra de Comerç de Milà ha visitat hui les instal·lacions d’IDEA

L’Ajuntament d’Alzira participa en el projecte europeu FAIR-Impuls per a potenciar els contractes de formació


 
 .-000403 

La Comissió Europea va aprovar el projecte “FAIR-Impuls” per estudiar i impulsar les pràctiques formatives en PIMES. Aquest projecte en el que participa l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, està liderat per la Cambra de Comerç de Milà.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives i els contractes de formació i aprenentatge en les PIMES.”

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial d’Alzira i la Cambra de Comerç de València participen en aquest projecte que està dotat per a l’Ajuntament d’Alzira amb 46.000 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que rep 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros.

Les activitats que articulen el projecte són les següents:

- La investigació i estudi de casos d’èxit i bones pràctiques sobre l’aprenentatge i formació en les PIMES.

- Creació i organització d’una campanya d’informació per millorar les pràctiques formatives: al voltant de tallers adreçats a directius i empresaris sobre com la formació impulsa la innovació, com millorar les pràctiques formatives en empreses o com conèixer els programes d’aprenentatge en les xarxes per a suport a la investigació. Cal dir que dimecres passat es va realitzar una jornada de capacitació per a l’empresariat de l’hostaleria al MUMA.

- Creació d’una plataforma web que servisca com a punt de trobada entre empreses i aprenents, relació de les empreses amb mòduls de FP, etc.

- Establir una “Marca d’Aprenentatges” per millorar la imatge de les PIME que ofereixen llocs de formació en les seues organitzacions.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000243



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal