Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 27 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els carrers alzirenys (430) - Carrer de Sant Doménec de Guzmán

Un treball laboriós de Rubén Pastor que recopila els 611 carrers d’Alzira presentats en fitxes individuals


 

 

 

 

Rubén Pastor compta amb una informació molt valuosa sobre els 611 carrers de la ciutat d’Alzira presentats en fitxes individuals. Des del 5 de febrer del 2014, El Seis Doble ve publicant totes les fitxes facilitades per l’autor de manera altruista al nostre diari amb la finalitat que els lectors puguen conéixer totes les vies públiques d'Alzira d'una manera pràctica i senzilla. 

Cal indicar que l’obra començà a publicar-se per El Seis Doble per orde alfabètic estricte. A causa de les modificacions i ampliacions que es dugueren a terme per l'Ajuntament d'Alzira al juliol del 2014 i febrer del 2017 en el nomenclàtor de vies públiques, l'autor ha efectuat les modificacions i actualitzacions pertinents però sense classificar alfabèticament les noves fitxes afegides o modificades a fi de no alterar l'obra inicial que ja estava sent publicada amb anterioritat per este diari. A causa d'estos canvis necessaris creats amb posterioritat, l'obra es compon d'un total de 619 fitxes que contenen les 611 vies públiques que constituïx actualment el nomenclàtor exacte i complet de la ciutat. Amb estos canvis establits per l’autor, el lector podrà posseir la totalitat de les vies públiques d’Alzira de la manera més completa y actualitzada possible.

 
 
 
 

  

 

Consulta totes les fitxes
publicades fins el moment

https://www.elseisdoble.com/uploads/image/RECURSOS%20GR%C3%81FICOS/Bot%C3%B3n%203.gif

.-000268




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal