Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 31 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Música al Claustre torna a Alzira amb l’arribada del mes de juny

Del 2 al 23 de juny, cada dissabte s’ha programat un concert diferent a la Casa de la Cultura


 
._000542

El Claustre de la Casa de la Cultura acull, al mes de juny, els tradicionals concerts de Música al Claustre, una cita ineludible per als amants de la música a Alzira.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha manifestat que “amb l’arribada del mes de juny comencen molts dels espectacles que programem, any rere any, a l’aire lliure. Un dels que té molt bona acollida és este, la Música al Claustre, ja que té lloc en un enclavament privilegiat que convida a disfrutar de la música. Del 2 al 23 de juny, cada dissabte s’ha programat un concert diferent al qual convide a participar a tots els alzirenys i alzirenyes, així com a tot aquell amant de la música que tinga ganes de passar una bona estona”.

L’obertura, el dissabte 2 de juny, serà a càrrec de l’alzireny Paco Varoch i Jesús Gómez, amb la presentació del disc Remembrances. És una recopilació d’obres de compositors valencians i catalans, adaptades al flautí per Paco Varoch, que s’ubiquen en una franja cronològica que comprén més d’un segle, des de finals del XIX fins a principis del XXI. La producció d’este disc, ha comptat amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.

El dissabte 9 de juny serà el concert de Seiklus Ensemble, un grup de saxòfons que pretén aportar una nota innovadora i original al panorama de la música de cambra actual. El formen huit jóvens músics professionals, amb llarga trajectòria en diferents formacions camerístiques i gran experiència en la interpretació en general.

El dissabte 16 de juny és el torn de Quartet ad Libitum, grup guanyador del Concurs de Música de Cambra 2018. Està format per Sergi Bayarri, Ferran Garcerà, Gema Guiot i Cristina Lloret. Una agrupació jove i entusiasmada pel món de la música.

El diumenge 17 de juny hi haurà un concert de la Coral del Grau de Castelló i de la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira al Claustre de la Casa de la Cultura, amb entrada lliure.

Per últim, el dissabte 23 de juny serà el torn de l’Orquestra de Cambra de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per Josep Ribes. Es creà l’any 1974 com a instrument necessari d’educació dels alumnes i com a resultat de la política d’implantació a la Societat Musical dels instruments de corda. Està formada per uns 40 alumnes de l’Escola de Música.

Tots els concerts són a les 19.30 hores. Les entrades tenen un preu de 3 euros, 2 euros l’entrada reduïda amb Carnet Jove o de Jubilat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 
.-000331
.-000260

.-000048
 .-000006



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal