Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Alzira acull la 20 Mostra de Jazz al Carrer

S’ha editat un llibre amb motiu del 20 aniversari de la Mostra


 
 .-000271
Alzira acull, un any més, la Mostra de Jazz al Carrer organitzada per Aljazzira Jazz Club i l’Ajuntament d’Alzira. Hui s’ha presentat en roda de premsa el programa d’enguany així com el llibre que s’ha editat amb motiu del 20 aniversari de la Mostra.

La presentació ha tingut lloc a la plaça Germanies, un dels enclavaments d’esta mostra, i ha servit també per a presentar el mural que s’ha pintat amb motiu d’esta efemèride. Es tracta d’una pintura que ocupa la façana que dóna entrada a la plaça, que ha estat realitzada per l’artista local i membre del club de Jazz Juanito Maraca i per Lluís Garés.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat durant la seua intervenció que “esta Mostra de Jazz que hui presentem ja és un clàssic dins la vessant cultural alzirenya i, sobretot, de la música al carrer. Felicitem a tots els que han fet possible que esta mostra haja complit 20 anys i convidem tota la ciutadania a participar de tots els actes programats al voltant del Jazz al Carrer”.

Per la seua banda, la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, ha destacat: “Que es complisquen 20 anys d’un esdeveniment cultural no és una tasca fàcil, si bé és una bona mostra de la importància del jazz al carrer a Alzira. Enguany s’han volgut recuperar els inicis i fer una de les actuacions a la plaça del Forn”.

A l’acte també han participat Lucas Ibáñez i María Carbonell, que han oferit als assistents una xicoteta mostra del que podrem gaudir a la 20a Mostra de Jazz al Carrer d’Alzira.

El president d’Aljazzira Jazz Club, F. Xavier Ramírez, ha presentat el llibre del 20 aniversari i ha afegit: “Agraïm a tots els que han fet possible, any rere any, que la Mostra de Jazz fóra una realitat, a l’Ajuntament, a tots els músics que han participat en estos 20 anys, en especial al col•lectiu de músics Sedajazz, peça fonamental en l’educació i difusió jazzística valenciana, així com la implicació de les comissions falleres de la ciutat que ens han donat suport des de 1999, aproximant el jazz als joves i a la gent dels barris en general”.

 

La 20 Mostra de Jazz al carrer tindrà lloc del 4 al 16 de juny:

-Del 4 al 9 de juny, la Casa de la Cultura acull l’exposició “When lights are love. Fotografies de jazz” d’Esther Cidoncha, comissariada per Jorge Garcia, cap del Departament de Documentació, Direcció de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià Cultura.

-Dissabte 9 de juny, a les 21:30 hores hi haurà un sopar de “pa i porta” a la falla Plaça del Forn. A les 23 hores, tindrà lloc el concert de Le Dancing Pepa Swing Band & Black Bottom Lindy Hop.

-Dilluns 11 de juny, a La Gallera a les 19:30 hores, se celebrarà una conferència a càrrec de Jorge Garcia amb el títol “Maestros del Jazz: 40 años sin poder quitármelos de la cabeza”.

 

El Jazz a Casa tindrà lloc del 12 al 14 de juny:

-Dimarts 12 de juny, 20 hores, a Ca Àngels i Mario amb Key Day, veu, i Baptiste Bally, piano.

-Dimecres 13 de juny, 20 hores, a Ca Sales amb Mateo Rived, veu, i Bertrand Kientz, guitarra.

-Dijous 14 de juny, 20 hores, a Ca Claur amb Sónnica Yepes, veu, i Kontxi Lorente, piano.

-Divendres 15 de juny, a les 20.30 hores a la Casa de la Cultura, es projectarà la pel•lícula New Orleans (Arthur Lubin 1947). A les 22 hores, cloenda de Cinema i Jazz, i a les 23 hores, concert de Ramón Cardo & The Nyora Boppers, tot al claustre de la Casa de la Cultura.

-Dissabte 16 de juny, a les 19 hores, a la plaça Germanies, refrigeri de “quinto i tapa” oferit per la falla Plaça Germanies. A les 21:30 hores, sopar de “pa i porta” a la falla. A les 23 hores, concert especial de Sedajazz Big Band. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal