Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 3.890 usuaris utilitzen el bonobús social gratuït de l’autobús urbà d'Alzira

Més de 411.000 usuaris han fet ús del transport urbà durant 2017


 
._000516

Des que el passat 2015 començà el termini per a sol•licitar el Bonobús Social, que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d'autobús, el nombre d'usuaris no ha parat de créixer. A hores d’ara s'han atorgat 3.890 targetes als solicitants que reunixen els requisits per beneficiar-se del transpot gratuït.

Al mateix temps, destaquen els més de 411.000 d’usuaris que han fet ús del tranport urbà a la ciutat d’Alzira durant el període de 2017. Xifres que donen suport a la postura de conscienciar la ciutadania dels avantatges d’utilitzar els transport públic, tant l’estalvi econòmic a l’hora de deixar el cotxe a casa com, per altra banda, la disminució de la contaminació que provoquen els vehicles, que es voria més reduïda si cada vegada utilitzàrem més el transport públic.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, destaca que “una vegada més, des de la nostra Regidoria demostrem que es fan polítiques socials sempre en benefici dels que menys recursos tenen. El Bonobús forma part del pacte de govern progressiste i hem d’estar satisfets que quasi 4.000 persones puguen beneficiar-se d’esta mesura que afavorix les economies d’algnes famílies amb ingressos limitats”.

La targeta que s'està expedint té una validesa anual, fins al 31 de desembre; després caldrà revisar-la per a continuar utilitzant-la.

Cal recordar que qualsevol ciutadà/ana que vullga obtindre la Targeta Social deu complir els següents requisits: 

- Les persones amb ingressos individuals (referits a la renda per càpita de les persones físiques) no superen la quantia establida de Salari Mínim Interprofessional, referit a l’any de la sol•licitud o renovació, i publicat per l’Institut Nacional de la Seguretat Social i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i l'empadronament, amb una antiguitat de 2 anys. El Salari Mínim Interprofessional per a l’any 2015 és de 9.080,40 €/anuals.

Per a poder tramitar la Targeta del Bonobús Social cal omplir un formulari que està disponible en el web municipal www.alzira.es i presentar-lo en l'Oficina de Registre (LA CLAU).

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000550

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal