Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira destina 150.000 euros més per a seguir rehabilitant el magatzem de Cucó

Les obres d’actuació acordades arrepleguen diferents inversions per condicionar degudament les instal·lacions que estan portant-se a terme des de 2016


 
.-000189

Des de l’inici de l’última legislatura, a l’any 2015, l’actual equip de govern va haver de prendre mesures d’intervenció al magatzem de Cucó, ja que es va trobar amb un edifici en estat de ruïna, per la qual cosa es van començar els procediments per iniciar la seua rehabilitació.

Les obres d’actuació acordades arrepleguen diferents inversions per condicionar degudament les instal•lacions que estan portant-se a terme des de 2016 amb uns primers 100.000 euros, que seguiren amb 150.000 euros en 2017 i als quals se sumen 150.000 euros, més, en este 2018, a més d’una important subvenció que aportarà el Consorci de la Ribera, per millorar l’eficàcia en l’estalvi energètic, que consistirà en la substitució dels finestrals.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística estan realitzant-se les obres de rehabilitació que van des de la retirada de lluminàries, i obertura de vials, a l’execució de xarxes de sanejament, instal•lació elèctrica, cimentacions, millorar l’aïllament tèrmic i acústic amb projectat de suro, compartiments dels servicis tant per a home, dona i minusvàlid, entre altres mesures i actuacions tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, valora positivament estes obres i assegura que “amb els últims 150.000 euros aportats en 2018, sumem un total de 400.000 euros d’inversió per a la rehabilitació del magatzem de Cucó. Un edifici que necessitava imperiosament una actuació per rescatar-lo de la ruïna en la qual ens el trobarem al inici de la legislatura. No puc més que felicitar a tots els que formen part d’este projecte de rehabilitació, i estic segur que el resultat final serà satisfactori”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000454 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal