Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 18 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d’Alzira realitza una campanya contra les distraccions al volant i una altra d’alcoholèmia

"D’un total de 1.272 vehicles controlats, s’han interposat 34 denúncies, 9 per conduir utilitzant el mòbil i 5 per alcoholèmia positiva, també s’alçà un atestat per conduir davall la influència de l'alcohol"


 
._000500

La Policia Local d'Alzira ha realitzat dos campanyes contra les distraccions al volant i l’alcoholèmia, en col•laboració amb la Direcció General de Trànsit.

Durant les anteriors setmanes s'han efectuat controls itinerants i periòdics pels efectius del Cos de Policia Local d'Alzira a fi de reforçar la prevenció i detecció de conductes perilloses en el trànsit rodat.

D’un total de 1272 vehicles controlats, s’han interposat 34 denúncies, de les quals 9 han estat per conduir utilitzant el mòbil i 5 per alcoholèmia positiva, i s’alçà un atestat per conduir davall la influència de l'alcohol.

La regidora de Seguretat, Sara Garés, ha manifestat: “Les distraccions al volant, en especial l'ús del telèfon mòbil, i la conducció amb ingesta d'alcohol, són dos de les principals causes d'accidents. Per això este tipus de campanyes són molt importants perquè els conductors prenguen consciència al respecte”.

Al voltant del 25% de morts produïdes en les carreteres europees estan relacionades amb l'alcohol. La seua ingesta durant la conducció multiplica de manera exponencial la probabilitat d'accident.

Però també les distraccions, a les quals sovint donem menys importància, són causa concurrent i habitual dels accidents. Cridar per telèfon mentre es conduïx triplica el risc d'accident. Enviar un missatge multiplica fins per 23 eixe mateix perill.

L'ús de mans lliures està permés, però no està lliure de riscos. Poden deixar de percebre's el 40% dels senyals.

A més, també cal recordar que els vianants han de ser conscients que l'ús del mòbil en la via pública augmenta el risc d'atropellament.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000472  



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 18/06/2018
Jo recorde allò que va dir qui fou president del govern espanyol josé maría aznar (les minúscules són meves) repecte a la conducció davall els efectes de l'alcohol: "¿Y quién te ha dicho que quiero que conduzcas por mí?" i encara afegia el petit home del bigotis "Déjame que beba tranquilamente; no pongo en riesgo a nadie ni hago daño a los demás"
I dic açò perquè en la mateixa línia eixelebrada tenim la frasse del qui fou regidor d'agricultura no-sé-qu-e montalvá (tornem a les minúscules) de la setmana passada tot i referint-se a la prohibició de fer foc a menys de 500 metres de les masses forestals "A más de 200 metros es imposible que pase nada, les reto a hacerlo, es completamente imposible"
I és que aquesta cabdellada pepera sempre acaba fent un pa com unes hòsties.
Salutacions
D'abans - 18/06/2018
També que vajen en cuidao no xoquen contra un arbret d'eixos que han fet Alzira millor que també son importants quels habem pagat tots.
Yooooooo - 19/06/2018
Y a los ciclistas? No les hacen las pruebas? Habrian muchos positivos en consumo de alcohol!
Quién no ha visto a un grupo de ciclistas almorzando con su cerveza (con alcohol) o con su cubatita? Y después se suben a la bici a continuar. Después los que vamos en cualquier vehiculo,tenemos que ir con mil ojos con ellos, cuando ellos (alguna vez) van circulando bien o con todas sus facultades. A ellos tb las pruebas!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal