Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 23 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Casa Tena d’Alzira rep una inversió de 117.000 euros

És un dels edificis municipals més emblemàtics del nucli antic de la ciutat


 
 .-000444   

La Casa Tena, ubicada a la zona de la Vila d’Alzira, és un dels edificis municipals més emblemàtics del nucli antic de la ciutat i que està sent recuperat amb diverses actuacions, en la qual està inclosa la instal•lació d’un ascensor, que entra dins de la reforma de la segona planta, on està previst ubicar el departament d’informàtica i modernització.

També està previst que prompte s’inicien les obres de la primera fase de condicionament per tal que l’edifici siga la seu del Centre de Processament de Dades, el lloc on es concentra l’actiu més important d’informació de l’Ajuntament d’Alzira com programes, servidors i dades.

Després d’haver-ne realitzat diferents accions per condicionar la Casa Tena amb 80.000 euros d’inversió, a hores d’ara, l’aportació de 37.000 euros més serviran per perfilar diversos espais perquè siga utlitzat.


¿Estás interesado/a en perfeccionar tu inglés? ¿Te apetece hacer un viaje de estudios en el que se combinan clases con actividades culturales? >>> Clic aquí    ._000546


Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, manifesta que “una vegada més donem visibilitat a la recuperació d’edificis que formen part del patrimoni municipal, i, al mateix temps, donant-li utilitat i rendibilitat a les inversions realitzades i mantenint el patrimoni viu amb part de la nostra història a les seues parets, dins del seus murs”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

              
                     .-000004                                             ._000511

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal