Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 23 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament presenta al veïnat de la Graella el projecte de millora del barri

S’habilitaran zones d'estada, zones de pas per a vianants i per a bicicletes de 2 metres d’amplària cadascuna, i també 20 places d’aparcament per a vehicles


 
._000523

L’alcalde, Diego Gómez, el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, i l’arquitecte municipal Ambrosio Ferrer han presentat al barri de Santa María de Bonaire (La Graella) el projecte per a la millora de l’accessibilitat de la zona amb la intenció d’arreplegar les opinions de les persones residents del barri. 

Esta actuació s’emmarca dins del projecte de l'Anell Verd impulsat per la Regidoria de Medi Ambient i que vol implantar la connexió dels diferents espais naturals al voltant de la ciutat. 

El barri de Santa Maria del Bonaire té un problema de connexió de vianants amb el casc consolidat de la ciutat ja que el carrer Mare de Déu de la Murta té una vorera de dimensions molt reduïdes que impossibilita un ús segur pels ciutadans a peu o amb bicicleta. Amb este projecte es pretén incorporar els valors paisatgístics i mediambientals de la vessant sud de la Muntanyeta del Salvador concretament part de l'antic Hort dels Raboses, millorant la mobilitat no motoritzada, accessible i segura de la ciutadania entre el nou barri de l'Hort de Galvañón i la zona de la Graella i en els recorreguts cap al barri de Santa Maria del Bonaire, urbanització El Respirall i la vall de la Murta.


¿Estás interesado/a en perfeccionar tu inglés? ¿Te apetece hacer un viaje de estudios en el que se combinan clases con actividades culturales? >>> Clic aquí    ._000546


L’actuació abarca 110 metres. Consistirà en l'obertura i connexió de l'accés a l'actual seu de l'escola de dolçaina i tabalet de la Colla Les Raboses amb el carrer que dóna accés a diverses de les vivendes del barri de Santa Maria de Bonaire, actualment tancat amb un mur. S’habilitaran zones d'estada, zones de pas per a vianants i per a bicicletes de 2 metres d’amplària cadascuna, i també 20 places d’aparcament per a vehicles. A més es rehabilitarà el mur de contenció dels bancals que dóna al carrer Mare de Déu de la Murta i que ha perdut part del seu revestiment de morter de calç i part del morter de les juntes de la maçoneria.

L’execució material del projecte tindrà un pressupost de 50.000,00 € i un termini d’execució de 2 o 3 mesos i la intenció és tindré finalitzades les obres abans que finalitze l’any.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 

 

.-000331
.-000100
.-000466
.-000260

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal