Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira acollirà 8 Erasmus+ amb una subvenció de 53.000 euros de fons europeus

Col·laboraran en els centres educatius i també de suport en departaments municipals


 

 ._000551

L’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, ha sol·licitat diversos programes per tal d’acollir en els pròxims mesos a 8 voluntaris europeus, joves graduats de distints estats de la UE, en els centres educatius de la nostra ciutat i també de suport en departaments municipals. L’import total de les subvencions amb fons europeus, per a les despeses d’ajudes i manteniment dels voluntaris, ascendeixen a 53.088 euros.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “Alzira ha presentat el projecte European Youth Alzira VI, en la convocatòria d’Erasmus+, per un import de més de 50.000 euros i en el que es té previst acollir 8 voluntaris/àries europeus en la nostra ciutat en distints centres educatius que permetran actuar en diverses activitats i, alhora, millorar el seu perfil professional.” Els centres públics homologats han estat el CEIP Garcia Sanchiz, Gloria Fuertes, Tirant lo Blanc, l’Alborxi, CFPA “Enric Valor”, CIFP Luis Suñer i l’IES Jose Mª Parra i el centre concertat Colegio la Purísima

Cal recordar que les i els joves d’Alzira interessats/des a formar part del Servei de Voluntariat Europeu, per a realitzar contractes en pràctiques, mobilitats o eixamplar el seu aprenentatge en diversos estats de la UE, poden acostar-se a informar-se a les instal·lacions d’Idea, a la web www.idea-alzira.com o telefonant al 962455101. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000555
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal