Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de agosto de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Hospital de la Ribera i les associacions de familiars de malalts d'Alzheimer convoquen un concurs de relat breu

La decisió del jurat es donarà a conèixer el proper 21 de setembre, coincidint amb el dia mundial d'esta malaltia


 
._000533 

L'Hospital d'Alzira i 'Alzheimer Plataforma la Ribera', que reuneix les 11 associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de la comarca, han convocat un concurs de relat breu, sota el lema 'Comptar per recordar'.

Esta és una de les accions previstes per commemorar el Dia Mundial de l'Azheimer, que se celebra cada 21 de setembre.

L'objectiu d'este concursés el de donar visibilitat i conscienciar la població sobre esta malaltia degenerativa que ocupa, actualment, el tercer lloc com a patologia sanitària, per darrere dels accidents cardiovasculars i el càncer, i que s'estima que afecta més de 3.500 persones de la comarca de la Ribera.

Els relats participants, que tindran una extensió màxima de 400 paraules, han de ser inèdits i versaran sobre la malaltia i les seues repercussions sobre els pacients i els seus familiars i amics. Els textos s'han d'enviar, abans del 10 de setembre, mitjançant correu electrònic a [email protected].

En les bases del concurs s'han establert un Primer i Segon Premi, dotats amb una tablet i un lot de llibres, respectivament. La decisió del Jurat del Concurs, format per representants de les 11 associacions i de la Direcció de l'Hospital de la Ribera, es donarà a conèixer el proper 21 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer.

 

Altres accions

A més del concurs de relat breu, la 'Plataforma Alzheimer la Ribera' i l'Hospital d'Alzira commemoraran el Dia Mundial de la malaltia amb la instal•lació de taules informatives als centres sanitaris de la comarca, amb l'objectiu de distribuir material amb consells per als cuidadors d'estetipus de pacients.

Aixímateix, estàprevist que el vestíbul principal de l'Hospitalaculla una exposició de fotografies que representen la cura i la tasca diària de les associacionsambelspacients.

Hospital Universitari de la Ribera

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaLiteratura
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal