Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar

"Suposem que tot açò forma part del pacte de govern que ells sols coneixen"
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PP considera desmesurat i oportunista el “Mig Any Faller” i destaca el silenci misteriós de cada partit polític del Tripartit davant este esdeveniment

“Animem a la regidora de Festes a que deixe de pensar en el seu propi protagonisme i pense més en les falles d’Alzira”


 

 

 

El grup Popular de l'Ajuntament d'Alzira, igual que va manifestar l'any passat, considera desmesurada i oportunista l'organització del “Mig Any Faller” per part de la Regidoria de festes del nostre Ajuntament.
El “Mig Any Faller” es realitza des de fa anys per la gran majoria de Comissions falleres de la nostra ciutat i és en este àmbit on creiem que s'ha de realitzar. Des del Grup Popular creiem en la necessitat de l'organització col·lectiva d'aquesta festa i entenem que l'entitat que deu prendre la iniciativa d'aquesta gestió deu ser la Junta Local Fallera. La Junta Local Fallera pot donar un sentit global a totes les celebracions particulars d'esta festa i concentrar la celebració de la mateixa en unes dates determinades.
El “mig any faller” hauria d'estar programat directament per Junta local i donar cabuda a les excel·lents iniciatives realitzades des de les diferents delegacions, com per exemple la de Cultura, amb la “Volta a Peu *Solidària” i la “Gal·la Solidària de la Música i el Ball” que es realitzen en este mes de setembre. També seria important comptar amb el bon fer dels diferents Sectors en què es troben distribuïdes les diferents Comissions i en les diferents associacions que s'han creat entre les Comissions falleres. En definitiva creiem en un” Mig Any Faller “de les Falles, en el qual es puga manifestar el caràcter cultural, solidari i per descomptat festiu de les Falles d'Alzira.
El que des del Grup Popular no compartim és el protagonisme pràcticament total de la Regidoria de Festes i entenem que és la necessitat de protagonisme d'un dels tres partits que formen el tripartit governant a Alzira. Els altres dos partits ja disposen de la seua BiosFira i del Concert del 9 d'Octubre.... Suposem que tot açò forma part del pacte de govern que ells solos coneixen i que provoca el silenci misteriós de cada partit polític que formen el tripartit quan es produeixen idees com “El Mig Any”.
En definitiva considerem mal plantejada i per descomptat desmesurada esta celebració del Mig Any Faller i animem a la Regidora de Festes al fet que deixe de pensar en el seu propi protagonisme i pense més en les falles d'Alzira.

Grup Popular Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pablo García Alós - 06/09/2018
Estoy de acuerdo.
Estas actividades deberían estar totalmente coordinadas por la Junta Local Fallera de Alzira; quedando, en todo caso, el ayuntamiento como una entidad auxiliar más de las que se podrían buscar para financiar el evento.
D´Alzira - 06/09/2018
Fiesta de los falleros, que los paguen los falleros.
Gracias a PP, a Compromís, a PSOE etc ahora es la fiesta pagada por todos los alzireños.
La fiesta del bombo también pagada de dinero público, o sea del dinero de todos.
Ahora uno hace una fiesta y se la paga el y si no no tiene ninguna ayuda.
¿Es eso justo? si encima entendemos que se trata de un gasto de 30.000 euros gastaderos de todos para que decidan que hacer con el dinero estos políticos ni te cuento.
Político es el que pasa su vida gastando el dinero que tu pasas la vida para ganar.
Duda - 06/09/2018
¿Por qué esta nota la escribís en valenciano?
¿Escribís en valenciano o en castellano según el tema a tratar?
Jose - 06/09/2018
Duda lo escriben en valenciano para ver si los de KKKumprimiSS se enteran. Son tan fanáticos que si ven algo en castellano les da grima y como tampoco dan para mas...
Jose - 06/09/2018
Solo una curiosidad a ver si alguien me lo aclaro. Los dos que aparecen junto a la emperatriz quien son? Falleros?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal