Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.846 Fotografías: 108.831 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Generalitat agraïx la seua tasca en la acollida de la nau Aquàrius a l’agrupació de Protecció Civil d’Alzira

En l'operatiu “Esperança Mediterrània” organitzat per a la acollida de les persones migrants al port de València


 
._000520

El director general de l’Agencia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha enviat una carta dirigida a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, per traslladar el seu agraïment als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d’Alzira per la seua intervenció en l’operació “Esperança Mediterrània”.

“Esperança Mediterrània” va ser l’operatiu que la Generalitat Valenciana va coordinar per acollir les persones emigrants de la nau Aquàrius, que va arribar al port de València el passat 17 de juny, així com el treball realitzat els dies posteriors.

La Generalitat Valenciana reconeix que la determinació per acollir les persones emigrants de l’Aquàrius no haguera estat possible sense la participació de centenars de professionals i voluntaris. Reconeix també que el treball realitzat ha sigut impecable, fet amb eficàcia i sensibilitat.

El director general manifesta a la seua carta, de manera literal: “Vull que es trasllade l’agraïment als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil per la seua professionalitat, la implicació, el respecte i la generositat, entre molts altres valors, que s’han bolcat per donar una resposta humana a esta crisi d’humanitat. Així mateix, vull traslladar l’agraïment sincer expressat pel president de la Generalitat.”

Des de l’Ajuntament d’Alzira, la regidora de Seguretat, Sara Garés, s’unix a este agraïment “per tota la tasca que fa l’agrupació alzirenya al llarg de tot l’any, i esta actuació amb l’arribada de l’Aquàrius és una mostra més del bon fer de les persones voluntàries i que realment fan una tasca impagable.”

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.
.-000049



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismoServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pablo García Alós - 07/09/2018
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Pablo García Alós - 07/09/2018
Espero equivocarme; pero, me parece que por un mal entendido humanitarismo estamos colaborando de forma gubernativa con organizaciones sin escrúpulos de la otra parte del mediterráneo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal