Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Red.es selecciona el projecte 'Connecta València' de la Diputació

El programa està dissenyat per un equip interdisciplinari de les àrees de Modernització, Turisme i MediAmbient


 
 ._000496 

El projecte “Connecta València” de la Diputació de València, consignat en 5.690.000 euros, és un dels 24 beneficiaris de la convocatòria estatal “Destinacions Turístiques Intel·ligents” de Red.es. El programa està dissenyat per un equip tècnic interdisciplinari de les àrees de Modernització, Turisme i Medi Ambient de la Diputació per a optimitzar la gestió turística i mediambiental i fer de les comarques valencianes un “Territori Intel·ligent i Sostenible”.

L'entitat pública empresarial del Ministeri d'Economia i Empresa aportarà el 60% de la inversió amb fons europeus, mentre que la institució valenciana assumeix el 40% restant.

Els diputats delegats de les tres àrees implicades en el projecte, Ivan Martí (Modernització), Pilar Moncho (Turisme) i Josep Bort (Medi Ambient) han felicitat l'equip tècnic del projecte, integrat per tècnics de la Diputació, Divalterra i Ajuntament de València, i han destacat el benefici de treballar de manera col·laborativa. En aquest sentit, han assenyalat que el projecte ha obtingut l'import màxim de les ajudes atorgades per Red.es.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha mostrat la seua satisfacció perquè “estem davant una inversió molt potent que ens va a permet recomptar amb dades pròpies i en temps real sobre perfils, gustos i decisions dels nostres visitants. Sabem que el turisme està canviant, el model ja no és el de sol i platja, l'allotjament també canvia, però necessitem dades per a adaptar les noves ofertes turístiques als gustos dels ciutadans”.

A més, tal com ha indicat la diputada “la selecció del projecte és una molt bona notícia per a celebrar el Dia Internacional del Turisme, el pròxim 27 de setembre, dedicat per l'OMT al turisme i la transformació digital, amb arguments inqüestionables”.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Segons Ivan Martí, “la transversalitat de Connecta València permetrà obtenir dades anonimitzades sobre patrons de moviment, informació turística, perfil de visitants, o impacte ambiental, entre d’altres, que aporten informació molt rellevant per a dissenyar la gestió pública de manera eficaç”.

El projecte Connecta València contempla també l'obtenció de dades sobre impacte ambiental i sostenibilitat del nostreterritori. Per açò, el diputat Josep Bort ha agraït l'engegada d'aquest “ambiciós pla de treball que ajudarà a la millora, preservació i conservació del nostre patrimoni natural”.

 

Millor tecnologia i anàlisi de dades

Els punts clau del projectes eleccionat per Red.es inclouen la millora de la infraestructura tecnològica, la consolidació de la informació turística en un únic repositori així com l'anàlisi de les dades obtingudes per a propiciar una posterior presa de decisions intel·ligent que millore l'eficiència de les inversions en el sector turístic. A més, “Connecta València” es converteix també en un mecanisme d'escolta activa dels ciutadans i visitants.

Per a açò, la Diputació de València disposarà de nous dispositius de captació de mobilitat i de paràmetres mediambientals, instal·larà estacions d'informació en paratges naturals i en municipis i millorarà la connectivitat per a dotar de comunicació a tots els elements intel·ligents de les comarques valencianes.

Amb açò, es podrà analitzar totes les fonts de dades de turisme que seran integrades en un únic repositori. A més, “Connecta València” habilitarà un portal de dades obertes per a reutilitzar la informació i desenvoluparà una App provincial.

Diputació de València

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000331
.-000100
.-000466
.-000260




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal