Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.823 Fotografías: 108.800 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 5 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Alzira pren mesures per a protegir el forn morú que s’ha trobat al carrer Chulvi

“Des de la regidoria de Gestió Urbanística suggerirem que es realitzen uns tastos arqueològics en aquest lloc”


 

._000550

Ahir visitarem les obres de l'enderrocament de les cases del carrer Chulvi, ens van acompanyar els tècnics, tant municipal com el director d'aquesta obra.

També van estar presents els membres de l'associació Gaspar Dies. En aquesta visita hem pogut comprovar que el forn morú està en el seu lloc.

S'han dit moltes ximpleries per part del Partit Popular sobre aquesta troballa. El temps posa a cadascun en el seu lloc, que l'anem fer així és la forma de fer política dels senyors del PP.

Els socialistes en l'equip de govern seguirem treballant en positiu, seguirem realitzant el nostre treball, amb cura, sense falsedats i sobretot amb realisme.

Ara, després de tenir al descobert el forn morú, ho protegirem fins a tenir els informes tècnics per a poder prendre una decisió.

D'altra banda anem a protegir el tapial que s'ha trobat. Des de la regidoria de Gestió Urbanística suggerirem que es realitzen uns tastos arqueològics en aquest lloc.

En els pròxims dies retirarem les tanques del perímetre d'aquest carrer perquè els veïns puguen tenir més espai.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística


 

._000538
 ._000539

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal