Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 19 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui arranca la temporada jazzística i de cinema a Alzira amb la projecció de la pel·lícula còmica muda, 'L’heroi del riu'

A l'Auditori de la Casa de la Cultura, a les 20:30 hores


 
 ._000496 

Aljazzira Jazz Club i Club Cinema Alzira vos conviden a l'inici de la temporada jazzística i de cinema, amb la projecció de la pel·lícula còmica muda, L’heroi del riu (Steamboat Bill, Jr.)(1928), co-dirigida i interpretada per Buster Keaton. Tal com es feia a l’època del cinema mut, durant la projecció de la pel·lícula s’interpretarà la música en directe, a càrrec de Carles Robert (piano i composició) i Miquel Àngel Marín (clarinet).

 

Divendres 19 d’octubre de 2018

Auditori de la Casa de la Cultura

Hora: 20:30

 

Títol original: Steambot Bill Jr. EUA, 1928. 71 min.

Intèrprets: Buster Keaton, Tom McGuire, Ernest Torrence, Tom Lewis, Marion Byron.

Música: Carles Robert.

Els propietaris de dos vaixells fluvials competeixen pel control del transport de mercaderies pel riu Mississippi. Bill, un d’ells, espera l’arribada del seu fill Willie (Buster Keaton), que ha estat estudiant en la ciutat, perquè li ajude en el negoci. Però Willies és un jove inexpert i, a més, s’enamora de la filla del rival del seu pare, la qual cosa aguditza les tensions entre els dos propietaris.

 

Carles Robert, piano i composició

Format a Barcelona, al Conservatori Superior Municipal i a l’ESMUC, especialitzant-se en el camp de la composició audiovisual. Ha rebut encàrrecs de diverses entitats per compondre la música de pel·lícules silents, entre les quals cal destacar La quimera de l´or de Chaplin, L’heroi del riu de Buster Keaton, El President de C.T. Dreyer o Sunrise F. W. Murnau.

Ha actuat en diversos Festivals (Festival COS de Reus, Festival de Música de Cartagena, Festival de Jazz-Voyeur de Mallorca i Festival de Jazz d´Escaldes- Engordany, Festival Mas i Mas 2015), Filmoteques (Filmoteca del CEC de atalunya), Auditoris (Auditorio de Galicia, Teatro Cervantes de Valladolid, Teatre Metropol de Tarragona, Palau Robert o Sala Montjuïc de Barcelona), Xarxes (Circuit Anem al Teatre de la O.D.A., Joventuts Musicals) i conferències a Escoles, Conservatoris i Universitats a Catalunya i a l’estat espanyol. Tanmateix ha col.laborat en concerts solidaris a favor de la infància per UNICEF.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


Recentment ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra Catalana dirigint la seua música per a la pel·lícula El noi de Chaplin. També ha estrenat el musical Recorda qui ets, on ha volgut plasmar els seus ideals humans, d´ecologisme i sostenibilitat del planeta i ha posat música al documental The Stone Circle de Patrick Pfstner, als EEUU.

En la seva tasca docent és professor d’harmonia al Conservatori Professional de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i compagina la seva activitat artística amb el creixement personal, a través de disciplines com el Rebirthing, el Ioga i el Reiki.

 

Miquel Àngel Marín, clarinet

Nascut a la Cava-Deltebre, l’any 1966. Clarinetista format a Catalunya (Conservatori Municipal Barcelona) i a Alemanya (Hochschule für Musik Karlsruhe); estudis d’Història a la Universitat de Barcelona.

Actiu com a músic freelance, ha actuat a Europa, Corea i Israel; darrerament ha actuat a Islàndia.

Solista amb les orquestres de Cambra del Conservatori Moscou, Leos Janacek Ostrava, Cambra Brno, Zlin, Cambra Catalana, Cambra Vila-Seca, Polnische Kammerphilarmonie. Música de cambra amb els quartets Moyzes, Venus Kapralova, Dafna (Filharmònica Israel), Sariel Maler, Tri@ngle (Oriol Aymat, Dani Espasa).

Ha col·laborat amb compositors com Antoni Sebastià, Llorenç Barber, Carles Santos, Carles Andreu, Carles Robert, Ramon Humet, Joan Saura, Markus Hechtle, Changwon Park, Imho Park. Realitza música per a poesia, vídeo, dansa i teatre: Carles Hac Mor, Ester Xargay, David Ymbernon, Anne Dennis, Rubirola-Montseny… i tallers de creació sonora en escoles i instituts de Catalunya.

Ha estat professor de clarinet i música de cambra en escoles de música alemanyes i en els conservatoris de Vilanova i la Geltrú, Vila-seca i Cambrils.

Ha publicat els llibres Lo clarinet és l’aixada (Cafè Central/Emboscall) i Música és enxampar mosques (Arola). Des de l’any 2005, coordina el festival d’arts experimentals Bouesia.

Aljazzira Jazz Club

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
 

  

 ._000560
 ._000570



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal