Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’inicien les obres del nou espai per a mascotes al parc de l’Alquenència

Hi haurà un espai amb gespa, jocs, taules i seients per als usuaris i també s’instal·larà una font per als animalets que visiten l’espai


 
 ._000557
 
Com ja va anunciar la Regidoria de Gestió Urbanística, el parc de l’Alquenència albergarà un nou espai per a mascotes. Es tracta d’un projecte que ha estat elaborat pel personal del Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Alzira amb la intenció que les mascotes disfruten d’un espai amb jocs i una àmplia zona d’espargiment però, també, perquè els propietaris puguen compartir espai i temps amb els seus gossos en una zona delimitada i condicionada per a tots ells.

En esta zona d’oci per a mascotes, hi haurà un espai amb gespa, jocs, taules i seients per als usuaris i també s’instal·larà una font per als animalets que visiten l’espai.

Tant la zona de mascotes com la resta del parc tindran la senyalització adequada per tal que el veïnat, grans i menuts, disfruten del parc de l’Alquenència de manera agradable. Cal recordar que este parc és el pulmó verd d’Alzira i amb este projecte es millora la presència o la convivència al parc per a tots els usuaris.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha assegurat al respecte: “Estem segurs que este nou espai per a mascotes agradarà al públic i als seus animalets de companyonia, perquè s’ha elaborat pensant en tots: en el veïnat, en els usuaris i en les mascotes, les quals tindran una zona amb elements, jocs i un entorn d’acord amb les seues necessitats. És important també que tots prenguem consciència dels nostres espais, respectem les normatives i, sobretot, cuidem dels nostres i del nostre entorn, que al cap i a la fi és de tots els ciutadans”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 .-000143
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

moore - 29/10/2018
En els veïns poc, massa prop dels edificis farà pudor a merda i pissum de gos!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal