Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 31 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala guanya en Zierbena i continua amb pas ferm (1-3)

El conjunt riberenc va aconseguir tres valuosíssims punts que el mantenen en la zona privilegiada de la classificació


 

 ._000539

L'Alzira segueix sòlid en la 2a Divisió B. Els de Braulio Correal aconseguiren una nova victòria aquest cap de setmana després d’imposar-se al Zierbena (1-3), en un partit que es va resoldre en els últims dos minuts. Pau Bellés, Carlos Carreras i Rafa Ara foren els autors dels gols d'un conjunt riberenc que continua en la part alta de la taula.

Ocasions i pocs gols. Així començà l’encontre disputat en el Frontó de Zierbena, amb els dos equips buscant la porteria contrària, arribant, però amb una definició poc clara o frustrada pels dos porters que quallaren una gran actuació. Fou l’equip local qui, després de 17 minuts jugats, obrí el marcador en finalitzar una gran triangulació. Immediatament, l'Alzira va poder empatar per mitjà de Xusi, però el baló colpejà en el pal.

Ja en la represa, l'Alzira pogué posar la igualada ràpidament, però una vegada més, el porter local estigué encertat i envià el baló a córner. El conjunt alzireny jugava en camp contrari la major part, tenia ocasions i, si bé el Zierbena gaudia d’algun contracolp, també tenia el control del baló. Quasi a la mitja hora de partit, Pau Bellés va interrompre la trajectòria d’una treta de banda i va sorprendre els locals; el de Vinaròs va córrer fins a la porteria i va definir d’una manera perfecta amb l’esquerra.


Consulta nuestra guía comercial con más de 150 clientes

afiliados en Alzira y más de 300 en la comarca >>> Clic aquí


Amb l’1-1 el guió fou el mateix que amb l’empat a 0 inicial: ocasions i poques dianes. Però aleshores, quan restaven dos minuts, Carreras s’aprofità d’un error per a enviar el baló a la xarxa. L'Alzira s’havia posat per davant, els tres punts podien viatjar cap a Alzira, però encara quedaven dos llarguíssims minuts, durant els quals calia defensar el porter jugador local. El joc de cinc provocà alguns esglais en la banqueta alzirenya, però finalment els tres punts acabaren viatjant amb València, això si, amb el vistiplau de Rafa Ara, qui sobre la botzina va fer l’1-3 definitiu amb una gran cabotejada.

L'Alzira ja suma 15 punts després de 21 disputats, i és quart en la taula classificatòria. Aquest dissabte, a partir de les 17 hores, el futbol sala de bronze torna al Palau d’Esports amb la visita del Juventud del Círculo (Burgos).

Alzira Futbol Sala
 
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal